PAPARAZZO LOV: Ana Pendić nova voditeljka

Nekadašnja “loto devojka” i doskorašnja voditeljka emisije "Šopingholičarke" prihvatila je izazov da bude na ekranima u ulozi prezentera popularne emisijie na televiziji "Pink"

  • 1

Nova voditeljka emisije “Paparazzo lov” biće Ana Pendić. Nekadašnja “loto devojka” i doskorašnja voditeljka emisije "Šopingholičarke" prihvatila je izazov da bude na ekranima u ulozi prezentera jedne od najgledanijih emisija svih televizija.

Nakon četiri sezone od kojih samo ovu nije privela kraju, Sandra Čerin je privremeno napustila popularni šou. Razlog je više nego opravdan, Sandra će kroz manje od dva meseca postati majka.

Pendićeva stupa na scenu već večeras (utorak u 21.15), kada će imati svoje vatreno krštenje. U njenoj prvoj emisiji najaviće šta se dešava u životima poznatog tenisera Janka Tipsarevića, narodne poslanice Lidije Vukićević, repera Đusa, kao i da li i dalje prekršaje čini glumac i voditelj Milan Kalinić.

Paparaci nisu poštedeli ni domaću estradu, te ćemo videti šta je novo sa najpopularnijim pevačima, pre svih sa Radom Manojlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • chivaman

    9. april 2013 | 16:18

    Jos samo da vrate staru voditeljku sopingholicarki...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA