Zbog povrede na snimanju: Švarceneger i Stalone zajedno u bolnici!

Zbog povreda na snimanju filma "Plaćenici 2" holivudski glumici su se našli jedan pored drugog u bolničkoj sobi

  • 0

Poznati holivudski glumci Arnold Švarceneger i Silvester Stalone fotografisani su zajedno u bolnici, gde su smešteni zbog povreda na setu. Naime, glumci su nakon snimanja "Plaćenika 2" završili u bolnici zbog povreda ramena tokom snimanja.

Bivši guverner Kalifornije Švarceneger objavio je na svom nalogu na sajtu Whosay fotografiju sa kolegom u bolnici i uz sliku napisao:

- Nakon svih tih akcijskih scena, vratolomija i fizičkog zlostavljanja na snimanju "Plaćenika 2" i "Posljednjeg otpora", došlo je vreme za mali popravak mog ramena. Pogledajte ko se sasvim slučajno u redu za operaciju ramena našao iza mene. Sad smo spremni za novu rundu akcije i dobre zabave na snimanju "The Tomba".

Dve velike akcijske zvezde ponovno će se zajedno naći na filmskom platnu i to u novom filmu Majkla Hafstroma.

- Oduševljen sam što ću na "The Tombu" raditi sa ove dve filmske ikone. Oni su savršeni za ovj triler. Veoma smo se namučili da ih obojicu dobijemo za ovaj dinamični projekt - izjavio je producent Mark Kantona.

Telegraf.rs/ Foto: Whosay

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA