ČEKAJUĆI BEBU: Seve sluša Betovena, čita knjige i gleda ''Histori''!

Severina se nalazi u porodilištu sa najsavremenijom opremom za porođaj. Pevačica i njen verenik Milan Popović nasledniku će dati ime Aleksandar Ivan

  • 1

Severina Vučković i dalje je pod budnim nadzorom splitskih lekara, čekajući kada će konačno na svet da donese sina, a kako saznaje telegraf.rs čekanje prekraćuje slušajući Betovena i gledajući TV kanal "Histori".

- Termin koji je bio zakazan za Severinin porođaj je bio 7. februar, i on je kao što znate probijen. Severina se može poroditi svakog minuta, i uz nju su doktori koji prate situaciju,'' kaže za Telegraf.rs izvor blizak Severini, i dodaje: - Seve vreme u bolnici provodi slušajući Betovenova dela i čitajući knjige! Ona je veliki obožavalac 'Histori' kanala, pa po ceo dan gleda televizor, i obično poslepodne malo odrema,'' dodaje izvor i naglašava kako je bolnica u kojoj Severina čeka bebu potpuno nov kompleks opremljen najsavremenijom medicinskom opremom.

Prema tvrdnji hrvatskih medija Severina i njen verenik Milan Popović budućem nasledniku već su dali ime Aleksandar Ivan.

(Tekst: Mladen Mitrić/Foto:Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    16. april 2013 | 20:28

    Betovena,ajte lovit rake i ne lazite.Ona slusa betovena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA