AVA: Nevena je heroj svima! (VIDEO)

Miličevićeva je kuću napustila u odličnom raspoloženju, uz podršku i rođendanske čestitke skoro svih ukućana, a odatle ju je ispratio otac sa ujnom

  • 1

EMOTIVNI RASTANAK: Nakon jučerašnje tuče sa Ivanom Stamenković Sindi u kući "Velikog Brata", Nevena Miličević izbačena je iz kuće, odakle su je izveli njen otac i ujna, koji su joj čestitali rođendan uz buket cveća.

Netrpeljivost dve manekenke od početka rijalitija nije prestajala sve dok konačno nije kulminirala u fizički obračun, koji je po pravilima "Velikog Brata" strogo zabranjen, a ovom prilikom deblji kraj izvukla je Miličevićeva, koja je napustila takmičenje i izgubila šansu da osvoji 50 hiljada evra.

- Nadam se da se nisi razočarao u mene - rekla je Nevena ocu, koji joj je uz osmeh odgovorio da nije.

Skoro svi ukućani stali su na njenu stranu u ovom obrančunu, pružajući joj potpunu podršku, dok je Soraja stala na stranu Sindi. Maja Nikolić joj je rekla da će pamiti 30. rođendan kao dan kada je postala najomiljenija ličnost u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji, a Ava da je sada "heroj svima".

Manekenka je zablistala kada su joj rekli da mora da napusti kuću, što se moglo videti po širokom osmehu na njenom licu kada je u dnevnom boravku kuće ugledala svoju porodicu.

- Srećna sam! Hvala ti što si bio velikodušan prema nama, što si nas pazio. Hvala ti na svim lepim stvarima i pažnji koju si nam ukazao, a ne hvala ti na nezgodne i neprijatne situacije u koje si nas stavljao. Vidi Nevena dobro, ali i loše, ali trudim se da budem zahvalna na onom pozitivnom, da to pamtim i da se toga držim - rekla je Nevena u poslednjem ragovoru sa Velikim Bratom u ispovedaonici.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bajker bn

    11. april 2013 | 12:44

    Nevana kraljico bila si jedina normalna osoba i neka si sljam udarila bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA