VENDI: Soraja i Sindi su uličarke! (VIDEO)

Ukućani su, na čelu sa Vendi, odlučili da prestanu da komuniciraju sa "modelsicom" kako bi pokazali negodovanje zbog izbacivanja Nevene iz kuće, koja je udarila Stamenkovićevu pesnicom u glavu

  • 8

Nakon tuče koja se desila između Nevene i Sindi u kući Velikog Brata, svi ukućani osim Soraje odlučili su da sklope pakt protiv "modelsice" i da je ignorišu. Ovo je Stamenkovićevoj i te kako zasmetalo, pošto je niko od učesnika popularnog rijalitija nije pitao kako se oseća posle udarca u glavu.

Mesto predvodnika "klana" protiv Sindi zauzela je Vesna Vukelić Vendi. Pevačica-filozof je bila ogorčena zbog Neveninog izlaska iz kuće, pa je oplela po Ivani, nazvavši je uličarkom. Ovog puta, Vendi nije zaobišla da uvredi ni Soraju, koja je jedina stala na stranu "modelsice" .

- Ja ću morati da budem malo oštrija, da malo podvučem crtu, i da kažem OVOJ ( Sindi, prim. aut.) da može da priča samo službeno sa mnom, ako bude bučnija, ja ću biti mnogo gora, a ako bude tiha, onda će biti drugačije, a isto tako i ovoj Soraji kao uličarki, jer mesto uličarkama nije mesto gde i drugima. Naravno, i uličari moraju da postoje, a mi nismo ti koji odlučuju ko će da ispadne a ko ne - rekla je Vendi ukućanima.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iblis

    12. april 2013 | 20:44

    Sindi je prostakuša, očigledno ima komplekse, dok je Soraja lukava jer misli da će biti neki faktor uz Sindi-sestru poslanice Nevene.

  • Sanja

    12. april 2013 | 17:22

    I od nje neka pametna.

  • Mabula

    12. april 2013 | 13:29

    A ko je vendi i odakle je došla?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA