PAO SEKS: Ava i Željko konačno u akciji! (VIDEO)

Učesnici "Velikog Brata" su posle romantične večere i plesa razmenjivali nežnosti pod jorganom i mazili se do jutra

  • 5

Već nekoliko dana rasplamsavaju se strasti između Ave Karabatić i blizanca Željka Stojanovića. Posle romantične večere i plesa, ovo dvoje mladih ukućana završilo je u krevetu, a po svemu sudeći, noć su proveli budni. Naime, tokom večere, Željko je rekao starleti da mu smeta kada je ona obučena, te je ona odmah iskoristila priliku da se skine u krevetu. Maženje i seks su nastavili do jutra.

Ava je čitavo veče spopadala Željka, koji se samo smeškao i ljubio je. Na kraju su završili u krevetu, Ava bez ičega na sebi, a blizanac samo u majici. Iako je donedavno bila zaljubljena u Uroša Ćertića, pored koga je prespavala nekoliko večeri, izgleda da starleti ne smeta da nađe novu ljubav.

Uroš je po izlasku iz rijalitija za Telegraf rekao da je sve sa Avom bila gluma zarad pravljena šou-programa i da su se dopisivanjem krejonom po ruci dogovorili da odglume seks prve večeri. Takođe, Uroš je rekao da su Željko i Ava stvoreni jedno za drugo.

Da li je i ovo sa Željkom takođe gluma ili starleta zaista oseća nešto više prema Stojanoviću, ostaje da vidimo u narednih nekoliko nedelja.

Pogledajte šta su Ava i Željko radili u krevetu:

(Anastasija Čanović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexxx

    12. april 2013 | 15:21

    Ako je ovo vama sex onda jos ima dosta da se uci....

  • ducker

    12. april 2013 | 15:16

    Sledeci je Milic

  • Black Woman

    12. april 2013 | 16:51

    Meni samo nije jasno kako se dotična Ava usudi pričati o nekom svom moralu i navodnom čuvanju nevinosti do braka , pa čovječe samo se valja po krevetima i polugola hoda po kuci, a vala nije čemu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA