VB SONG: Večeras takmičenje ukućana u pevanju! (VIDEO)

Pogledajte kako teku pripreme ukućana za večerašnji nastup na takmičenju "Balkan song kontest" koji će pobednicima obezbediti zaštitu od izbacivanja

  • 1

Ove nedelje, učesnici "Velikog Brata" imaju zadatak da u grupama pripreme pesme koje će izvesti večeras u 23 časa u prenosu uživo, na takmičenju "Balkan song kontest". Kao što je poznato, pobednik ove manifestacije dobija imunitet, dok će svi ostali biti nominovani za izbacivanje.

Ukućani su izvukli redosled nastupanja, prema kome će prvi po redu Maja Volk i Dragutin Topić izvesti numeru "Daleko si", koju u orginalu pevaju Aca Lukas i Ivana Selakov, a nakon njih će nastupiti i Maja Nikolić i Milić Vukašinović sa narodnom makedonskom pesmom "Zajdi, zajdi" i sa pesmom "Zbunjena" grupe "Negativ".

Treći po redu naći će se Ava, Soraja, Slavko i Željko koji će izvesti Severininu pesmu "Italijana", dok su za planetarni Jutjub hit "Gangnam stajl" zaduženi Vendi, Sindi i Žarko, a za kraj će svoj performans izvesti Aneta i Boban, koji će se takmičiti sa pesmama "Miljacka" od Halida Bešlića i "Ludak kao ja" koju izvodi Željko Joksimović.

Tokom čitave nedelje ukućani su marljivo spremali pesme za izvođenje i uvežbavali koreografije za predstojeći nastup.

Pogledajte kako je to izgledalo:

VENDI I ŽARKO:

ANETA I BOBAN:

MAJA VOLK I TOPIĆ:

MAJA NIKOLIĆ I MILIĆ:

SORAJA, AVA, SLAVKO I ŽARKO:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA