NIKOLA RAĐEN: Ana i ja više ne živimo zajedno!

Pevačica Ana Kokić je pre tri nedelje sa njihovim ćerkama otišla kod svoje majke, a poznati vaterpolista kaže da ne želi da razmišlja o razvodu

  • 4

Nikola Rađen, vaterpolista Crvene zvezde, u intervjuu za magazin "Story" priznao je da je njegov brak sa pevačicom Anom Kokić u krizi, kao i da se ona pre tri nedelje iselila iz zajedničkog stana na Voždovcu i sa njihovim ćerkama Ninom i Teom otišla kod njene majke.

Međutim, Nikola kaže da još uvek ne razmišlja o eventualnom razvodu, kao i da će se svim snagama boriti da izgladi svoj odnos sa suprugom.

- Male razmirice ne smeju da stanu na put partnera, ja se bar nadam. Ako oboje želimo isto, zašto bismo odustajali od svega. Na sve načine trebalo bi da probaš da zadržiš onoga koga imaš pored sebe jer je to važno za oba partnera, a naravno, i za decu. Zbog situacije među nama dvoma, ali i zato što usled svojih brojnih poslovnih obaveza uglavnom nisam kod kuće, moja supruga je rešila da bude malo kod mame. Svakodnevno odlazim kod tašte u stan da vidim klinke. Njima je i dalje u glavi ista slika Aninog i mog odnosa, samo što me malo ređe viđaju. Za mene je razvod najteža reč, za nju mi treba mnogo hrabrosti i odgovornosti, ali muški je boriti se do kraja - izjavio je Rađen, koji je dodao da se preljuba nije desila ni sa njegove ni sa Anine strane.

- Ne treba tražiti sreću u tuđim rukama. Sreća je ispred nas, samo je moramo uzeti na adekvatan način i uživati u njoj - zaključio je poznati vaterpolista.

(Telegraf.rs/izvor: Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justicija

    13. april 2013 | 12:19

    Dakle muskarci to sad nazivaju "male razmirice"??! A da se ona vukla po klubovima sa drugim muskarcima bila bi persona non grata u celoj Srbiji.

  • Uros

    12. april 2013 | 23:35

    Daj, Ana, ne jedi govna, sa' ce Nikola da bude smoren kada igra.. -.- :D

  • cika kure

    14. april 2013 | 01:01

    Sine ne ide i jare i pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA