VB SONG: Soraja, Ava, Slavko i Željko pobedili, Maja Nikolić poslednja (VIDEO)

Takmičari su znatno više vremena i truda posvetili izgledu i koreografijama, a znatno manje muzici, pa je pojedine bilo lakše gledati nego slušati, a tokom pojedinih nastupa bilo je i simuliranja seksa

  • 6

Ava, Soraja, Željko i Slavko pobedili su na pevačkom takmičenju u rijalitiju "Veliki Brat", i time sebi obezbedili imunitet za ovu nedelju.

Takmičenje, održano uživo pred publikom na Košutnjaku, otvorili su voditeljka Maja Volk i proslavljeni atletičar Dragutin Topić, pevajući veliki hit Ace Lukasa i Ivane Selakov "Daleko si".

Nakon njih, Maja Nikolić i Milić Vukašinović pevali su "Zajdi, zajdi" i pesmu "Zbunjena", grupe "Negativ". Iako danima nisu mogli da se usaglase oko nastupa, performans je ipak ispao dobro.

Kada ga je nakon nastupa voditeljka pitala da li je bolje sa Majom ili sa Bregom, Milić je, šaljivo rekao:

- Ne zna se ko je gori.

Atmosferu je podgrejala treća grupa: Ava, Soraja, Željko i Slavko. Ovaj četverac otpevao je Severinin hit "Italiana". Ženski deo ovog kvatra publiku je oduševio više nego izazovnom odećom i seksi koreografijom.

Četvrti su nastupili Vendi, Sindi i Žarko pevali su "Gangnam stajl". Njihov nastup doveo je šou  do usijanja, kako zbog opakog đuskanja Sindi, tako i zbog simuliranja seksa, koje su izveli Vendi i Žarko.

Na kraju, Aneta i Boban izveli su dve numere: "Miljacku", Halida Bešlića i "Ludak" Željka Joksimovića.

Publika je svojim glasovima odlučila da pobede Ava, Soraja, Željko i Slavko.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borna Kovačević

    13. april 2013 | 01:19

    Maja najbolje pjeva ovo ostalo katastrofa -.- ko je za ovo četvero glaso taj je debil,jedino kaj znaju je pokazivat dupe i sise i zato dobivaju glasove -.-

  • Uros

    13. april 2013 | 01:32

    Ko je ovu Maju Nikolic ubedio da zna da peva? xD

  • to sam ja

    13. april 2013 | 10:53

    To ti je ona snadji se druže a one su se snasle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA