MAJA: Napustiću "Velikog brata", voditeljka me sabotira!

Pevačica se naljutila nakon što je pesmu "Zajdi, zajdi" posvetila svojoj bolesnoj majci, a Marijana Mićić joj je uskočila u reč i pozdravila svoju mamu

  • 7

Maja Nikolić, koja je na takmičenju u pevanju, organizovanom sinoć u kući, zajedno sa Milićem Vukašinovićem osvojila poslednje mesto, pobesnela je nakon komentara voditeljke Marijane Mićić, za koju kaže da "namerno radi protiv nje", pa je u jednom trenutku rekla da će napustiti rijaliti!

Međutim, strasti su se brzo smirile, a Nikolićeva je bila ljuta jer je pesmu "Zajdi, zajdi" posvetila svojoj bolesnoj majci, koja je u bolnici, a njenu posvetu pokvarila je Mićićka, koja je iskoristila priliku da pozdravi svoju majku.

- Marijana je to namerno rekla za njenu mamu. Strašno. To je sabotiranje i jako je ružno. Namerno radi protiv mene - izjavila je Maja Nikolić.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to sam ja

    13. april 2013 | 15:02

    Ja da je moja majka bolesna i leži u bolnici ja nebi bila tu di si ti

  • iva

    13. april 2013 | 16:26

    Marjana, kada te sutnu sa B92 neces moci da radis ni kao cistacica.To ce ti biti privilegija. Isuvise si prosta devojka i nevaspitana, i ko tebe uopste moze da zaposli POGOTOVO NA TLEVIZIJI?Kome si ti uzor taj je malouman. I ko moze da te gleda i slusa sa tim pistavim glasom i tvojom ironijom? FUJ.

  • alexxx

    13. april 2013 | 14:25

    Ti sabotiras sebe samu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA