TELEGRAF NA SNIMANJU NADREALISTA: Bjela tajkun u društvu Marka Kraljevića! (FOTO)

U novih devet epizoda, koje će biti emitovane krajem aprila, ponovo ćemo "obići" srpsku istoriju - sa Markom Kraljevićem, carom Lazarom i caricom Milicom

  • 3

Već od pet sati po podne ispred zgrade "Komtrejda" na Novom Beogradu atipično komešanje i gužva. Namešta se rasveta, vuku kablovi, postavlja šina za kameru, a scenografi užurbano kreiraju „nadrealnu“ scenu, kako bi konačno otpočela poslednja faza snimanja nove epizode „Nadrealne televizije“.

Svi su, čini se, tu, čeka se samo još zvezda - Nele Karajlić.

Bez mastermajnda nastavka kultne humorističke serije „Top lista nadrealista“, razume se, nema počinjanja!

- Evo ga, stiže! - čuje se među članovima ekipe, dok se setu približava dr Karajlić u pratnji zvezde nove epizode - Dragana Bjelogrlića, koji je, prema Neletovoj duhovitoj opasci, „upravo stigao iz Montevidea“.

- Ceo dan snimamo. Ovo je završna faza za danas, tako da ćemo, ako nije problem, malo maltretirati Telegraf s ovim našim kamermanima. Samo dok ne padne mrak - priča uz osmeh Nele, dodajući da je u toku snimanje devet epizoda (produkciju potpisuje "Adrenalin"), čije će emitovanje početi krajem aprila na televiziji „Prva“.

U epizodama koje slede ponovo ćemo "obići" srpsku istoriju sa Markom Kraljevićem, carom Lazarom (obe uloge igra Nikola Kojo) i caricom Milicom, paralelno proživljavajući i dobro nam znanu demokratsku svakodnevicu.

Usred razgovora prekida nas reditelj Milorad Milinković. Čuje se: „Akcija“! Bjela obučen u klasično crno odelo izlazi iz hola „Komtrejda“, nekolicina statista mu aplaudira, a crna „lanča“ se lagano parkira ispred njega i odvozi ga u nepoznato.

U hodu saznajemo da Bjela tumači tajkuna, a nakon nekoliko puta ponovljene scene, Nele, koji je to sve dobro propratio, nastavlja priču s nama.

Otkriva da nas u narednim epizodama očekuje ista ekipa glumaca (Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Goran Sultanović), ali da će biti i nekih novina.

U pilot-epizodi ste uglavnom „kritikovali“ postojeće društveno stanje. Možemo li u novim očekivati starog dobrog Neleta "proroka"?

- Trudiću se da proreknem neke stvari, ali tako da me zbog toga ne progone - objašnjava uz osmeh Karajlić, i šeretski dodaje:

-  Dakle, moja proročanstva će morati da budu sve lepša i lepša...

Hoće li u narednim epizodama možda biti saradnje s neprevaziđenim starim nadrealistima, Brankom Đurićem Đurom i Zenitom Đozićem?

- Iako su pisali da je to definitivno zatvoreno, otkriću vam samo da nikada ne treba reći da ne postoji šansa. Nikada ne znate šta će vam se desiti u životu!

Kad smo već kod priče o „povratnicima“, moram da vas pitam da li je istina da ćete ponovo svirati sa Sejom Seksonom u „Zabranjenom pušenju"?

- Kako i do sad, i na ovo pitanje ću vam diplomatski odgovoriti: "Ništa ne mogu da potvrdim"! Sve je otvoreno (smeh).

Koliko je nezahvalno nositi se s titulom legende? Od vasse  stalno očekuje da nadmašite standarde koje ste svojevremeno postavili?

- Nije teško nositi se s tim, ali je teško razmišljati o tome. Ne volim o tome da razmišljam - odmahuje rukom Nele. I tako prođe još jedan dan na snimanju "Nadrealne televizije"...

(Katarina Vuković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale Mesanac

    15. april 2013 | 21:04

    Joj hvala bogu da bude napokon nesto smesno na ovim budjavim televizijama.Svaki dan Farma i VB,smorili ste vise sa tim rijalitima.Dosadno vise Dama bez blama i drug crni u nobu u pozdravu Kale Mesanac.

  • D.M.

    15. april 2013 | 18:55

    U Svedskoj problemi, zdravooo!

  • Duka

    15. april 2013 | 23:37

    Zzzzddddrraaaavvooooo xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA