MAJA VOLK PLAKALA ZBOG LJUBAVI: Čekaću ga do kraja života! (VIDEO)

- On ima divan brak, divnu porodicu, ali ako bude nekada bio sam, u 95. ili 100. godini, ja ću ga čekati - rekla je poznata voditeljka u ispovedaonici

  • 6

Maja Volk nije mogla da zadrži suze u ispovedaonici "Velikog brata" dok je govorila o ljubavi svog života, koju će, kako tvrdi, čekati i kada bude imala 95 i 100 godina.

- Bog mi je dao ljubav u 18. godini i trideset godina kasnije pokazalo se da je on divan čovek, divan otac i da se nije pokvario. Sa njim sam prvi put čula narodnjak. Zajedno smo i diplomirali. Mi smo raskinuli jer sam ja osetila da su se otvorila vrata i da bih još da istražujem - ispričala je Maja, i dodala da je to bila velika ljubav.

Ipak, ona kaže da je tokom boravka u Australiji, gde je preživela torturu, shvatila da je Dule njena prava ljubav, ali se on, nažalost, oženio.

- Udala sam se za njegovog drugara i proživela divnih 16 godina u braku i rodila troje dece - kazala je poznata voditeljka u ispovedaonici.

Onda je jedne večeri došao u restoran gde je Maja svirala. Oboje su plakali te noći.

- Ridam ja, rida on, rida moja ćerka, rida njegova ćerka, cela kafana plače. Ja u tom trenutku shvatim da sam ceo život promašila - rekla je Maja, i zaplakala.

- On ima divan brak, divnu porodicu, ali ako bude nekada bio sam, u 95. ili u 100. godini, ja ću ga čekati - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA