SAMO NA TELEGRAFU: Pogledajte direktan prenos koncerta "Dubioze kolektiv" (UŽIVO)

Večeras na našem portalu, s početkom u 20.30 sati, možete pratiti nastup čuvenog bosanskohercegovačkog benda, koji će premijerno predstaviti novi album "Apsurdistan". Odmah nakon koncerta, album “Apsurdistan” moći će besplatno da se preuzme sa zvanične veb-stranice benda

  • 1

Poznata bosanskohercegovačka grupa "Dubioza kolektiv" večeras će od 20.30 sati održati lajv koncert, gde će premijerno predstaviti svoj novi album "Apsurdistan". Ceo nastup ovog sastava možete direktno da pratite ekskluzivno na portalu Telegraf.rs.

Odmah nakon završetka koncerta, album "Apsurdistan" moći će besplatno da se preuzme sa zvanične veb-stranice benda.

- Naša želja je da ostvarimo direktan kontakt sa ljudima koji budu gledali "lajv strim" koncerta. To je najbolji način da veoma brzo saznamo kakve reakcije izazivaju nove pesme - navode članovi benda.

Album "Apsurdistan" pojaviće se u prodaji 15. aprila i kao CD, a izdanje će, pored deset novih pesama, sadržati i tri remiksa, dostupna samo na CD izdanju.  Bill Gould, basista grupe "Faith No More", uradio je remiks za pesmu "99%", na kojoj gostuju članovi grupe "La Plebe" iz San Franciska.

Na albumu "Apsurdistan" nalazi se deset pesama, koje su snimane od septembra 2012. do februara 2013. godine.

- Reč apsurdistan asocira na neku državu ili društvo koje je potpuno zatvoreno i odbacuje svaku moguću promenu ili napredak. Mislimo da se ta reč danas može primeniti skoro na svaku državu na planeti - navode članovi popularnog BiH sastava.

Dobitnici MTV nagrade, 1. aprila su objavili spot za pesmu "Kažu", koji je za nešto manje od dve nedelje na Jutjubu pogledan više od 230.000 puta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA