Kostner ide na koncert Bijonse! (FOTO)

Holivudski glumac koji u Beogradu snima triler "Three Days To Kill" večeras će u "Areni" gledati nastup kojim američka pevačica počinje svetsku turneju

  • 1

Kevin Kostner, koji trenutno u beogradskom hotelu "Jugoslavija" snima film "Three Days To Kill", večeras će, kako saznajemo, napraviti pauzu koju će iskoristiti da ode na koncert Bijonse u "Kombank Areni"!

Iako je poznati glumac veliki ljubitelj kantri muzike, i ima čak i svoj bend "Modern West", sa kojim je objavio nekoliko albuma i povremeno ide na kraće turneje, ipak neće propustiti priliku da uživo čuje svoju sunarodnicu.

Da podsetimo, Kostner je u Beograd doputovao u subotu po podne i ovde će nekoliko dana snimati triler "Three Days To Kill" koji producira Lik Beson. U ovom ostvarenju igraju i Amber Herd, Koni Nilsen i Hejli Stajnfeld.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анастасије Вукобрадовић Долц

    15. april 2013 | 18:53

    Ово је лепа вест. Свет се окупља у Србији, у Београду. То нама треба, као `леба насушног. Доста ружних догађања, доста глупости. Костер је врхунски глумац, Бјонсе је врхунска певаћица. Долази нам ускоро и Броснан. Све је то лепо. Ми смо за лепоту, а не за ове глупости.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA