Lažni Tviter profili Cece Ražnatović, Ane Nikolić i Nataše Bekvalac!

Umesto poznatih pevačica na ovoj društvenoj mreži tvituju "lažnjaci". Ceca prijavila četiri lažna naloga

  • 1

Internet manijak oponaša Anu Nikolić i Natašu Bekvalac na Tviteru! Pored njih, "lažnjaci" su napali i ostale pevačice, a poslednja koja je prijavila fejk profil je Ceca Ražnatović. 

Najveća srpska folk zvezda, čiji je novootvoreni original Tviter profil @CRaznatovic za dva dana već zapratilo oko 5.000 ljudi prijavila je da iza naloga @TurboCeca@SvetlanaCecaR, @SCecaRaznatovic i @RaznatovicCeca ne stoji ona već fejk osoba.

Na sve popularnijoj društvenoj mreži među estradnjacima, nedavno se pojavio profil sa nadimkom "pijAna" koji oponaša pop zvezdu Anu Nikolić. I sve bi bilo u redu da je u pitanju fan kojem je u cilju da promoviše svog uzora.

Međutim,"lažna" Ana Nikolić konstantno tvituje kompromitujuće tvitove i fotografije, ubacuje se kolegama i koleginicama u razgovore i pokušava da posvađa lepu Paraćinku sa njima! Da zlo bude još veće, sakupila je veliki broj sledbenika, pa su njeni tvitovi dostupni velikom broju članova ove društvene mreže.

Nataša Bekvalac je najnovija žrtva ovog manijaka, sudeći i zaključujući po retvitovima. Nakon priloga u jednoj zabavnoj emisiji kratke forme u kojoj se govorilo upravo o zvezdama na Tviteru i njihovoj komunikaciji sa fanovima i u kojoj je napomenuto da ove pevačice nisu ljubiteljke virtuelnog vida komunikacije sa fanovima, otvoren je profil nadimka "SamoJaSamFalila". Profil je krenuo sa već postojaćom tradicijom profila "pijAna" i ismevanjem Nataše Bekvalac. Ovaj "internet manijak" će, ako ovako nastavi, da zavadi pola estrade i nanese veliku štetu Ani i Nati.

(Telegraf.rs / Smedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatjana

    10. februar 2012 | 22:56

    I iza ovog profila je takodje neki MANIJAK!! Mira nema Twitter!! https://twitter.com/#!/search/skoricmira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA