DRAMA U VB: Željko: Nećeš me je*ati! Ava: Ti si kukavica! (VIDEO)

Stojanović je starleti poručio da je provalio njenu igru i da joj neće dozvoliti da ga iskoristi kao Uroša, a Karabatićeva mu je rekla da to nije tačno, kao i da su mu drugi napunili glavu glupostima

  • 16

Ava i Željko su se stalnim prepirkama svim ukućanima popeli na glavu, a starleta je Stojanoviću rekla da je kukavica i da mu drugi pune glavu glupostima o njoj, a on joj je uzvratio da nije njena igračka.

Izgleda da je između golupčića tikva pukla nakon što je Karabatićeva od Željka tražila da vode ljubav nasred sobe, što je on odbio.

Najnovija prepirka je započela nakon što je Željko rekao Avi da je provalio njenu igru i da joj neće dozvoliti da ga iskoristi kao Uroša, i tako dođe do pobede.

- Ti si htela da me napraviš budalom. Ti živiš u ovoj ulozi, ja sam postojao ovde i bez tebe, nisam ja kukavica Ava, nećeš me je*ati, kada sam hteo da raspravimo, ti si pravila dramu, izgubila si svoju ulogu, gotovo! - ispričao je Željko, a Karabatićeva mu je uzvratila:

- Nisam, to nije istina, punili su ti glavu!

Stojanović je raspravu završio rečima:

- Niko mi nije punio glavu, to sam sam video. Nećeš me sje*ati!

Svađa Ave i Željka:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lipa

    18. april 2013 | 13:55

    ava mars u pm

  • mjuzik

    18. april 2013 | 14:08

    Jooj Avooo mrs u pozoriste!!! A i ovaj Slavko je dvolican....

  • 123

    18. april 2013 | 14:43

    Hahahhahaahahahaah :D Hvala Vam na ovom snimku,ne smejem se ovako ni neke smesne klipove na yt kad gledam :)))) Ovo zivota mi nije normalno,devojka u jednom trenutku place,i drugom ni kap suza :D A sto stvara price sama,sto cuje ono sto misli,to je extra... :D Molim osobe koje ne znaju sta znace razmazenost,da opet pogledaju ovaj klip i nauce nesto iz njega ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA