Sergej, Svilar i ekipa pevali za Tijanu i Ljubicu (FOTO)

Mnogobrojne poznate ličnosti okupile su se u novosadskom klubu "Giardino" kako bi humanitarnom akcijom pomogli devojčicama Ljubici Adamić i Tijani Ognjanović

  • 1

HUMANO! Mnogobrojni klupski bendovi iz Novog Sada, sa gostima, okupili su se u klubu "Giardino", u sredu uveče, kako bi pomogli devojčicama Ljubici Adamić i Tijani Ognjanović. Pazar koji je ostvaren tokom svirke biće uplaćen na njihove žiro-račune.

Voditelj programa Dalibor Milošavić, frontmen grupe "Positive", prvo je najavio nastup benda "Majka kupa Peru" i Filipa Pata. Odlične rok obrade narodnjačkih hitova nagovestile su sjajnu energiju i raspoloženje, koje je trajalo do kraja večeri. Atmosferu je još više zagrejala Ana Milenković otpevavši nekoliko stranih hitova. Muzičku podršku pružili su joj Aleksandar Banjac i Branko Koprivica, sa kolegama.

Grupa "Daire" premijerno je izvela autorsku pesmu "Rane stare", da bi svoj set završili fantastičnom obradom pesme "Smooth Criminal".

Glumci popularnog serijala "Državni posao", koji se emituje na kanalu RTV, diretkno sa snimanja emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", došli su da svojim prisustvom doprinesu ovoj humanitarnoj akciji.

Na veliko oduševljenje ženskog dela publike, nastupio je i Dušan Svilar, a potom učesnici takmičenja "Prvi glas SrbijeSaška Janković, Ivan Petrović i Zoran Stanić. Čovek koji je probudio humanost u Srbiji Sergej Trifunović je, posle kraćeg obraćanja publici, odsvirao nekoliko pesama, da bi mu se kasnije pridružila i Tijana Bogićević. Novosadska publika poznaje rad ove mlade pevačice, a široj publici poznata je po hit pesmi "Tražim", koju je i sinoć otpevala.

Za rokerski deo večeri bili su zaduženi bendovi "London bulevar" i "Jurasik Rock", a neki od njihovih članova su Nenad Pagonis, šampion sveta u kik-boksu, i Nenad Čanak, koji se rado odazvao pozivu organizatora, odsviravši hitove grupa "AC/DC", "Deep Purple" i drugih.

Ova humanitarna svirka trajala je do ranih jutarnjih sati, a na bini su se pojavili još bendovi "Žuti kišobran", "Exploziv", "Me gusto", "Sold Out", "Tribal" itd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA