PUKLA ROMANSA: Željko definitivno raskinuo sa Avom

- Neću više ništa s njom. Radi mi isto što radi i Urošu. On je bio samo pijun na šahovskoj tabli, kog je koristila da bi došla do kralja, a kralj je nagrada - tvrdi Željko Stojanović

  • 7

Željko Stojanović i Ava Karabatić, sva je prilika, više nisu par u rijalitiju "Veliki brat".

Naime, Željko je ostavio Avu, i tvrdi da ga je ona noćima nagovarala da simuliraju seks i drmaju krevet kako bi povećali svoje šanse za pobedu.

Blizanac tvrdi da "nije želeo da obmanjuje gledaoce, pa je odbio starletu više puta". Kada je shvatio da ona sve vreme glumi i da ga koristi da bi bila zanimljivija, odlučio je da okonča stvar.

- Neću više ništa s njom. Radi mi isto što radi i Urošu. On je bio samo pijun na šahovskoj tabli, kog je koristila da bi došla do kralja, a kralj je nagrada. Preživeću bez nje. Prošao sam i gore stvari u životu. Možda nemam škole, ali nisam glup - rekao je Željko u ispovedaonici.

Podsećamo, najnovija prepirka započela je nakon što je Željko rekao Avi da je provalio njenu igru i da joj neće dozvoliti da ga iskoristi kao Uroša, i tako dođe do pobede.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA