BBC snima emisiju o Lepoj Breni!

"Veoma se radujem razgovoru s britanskim novinarima jer konačno treba svet na nas da gleda kao na dobar, miroljubiv i gostoljubiv narod", kaže popularna pevačica

  • 3

Ekipa britanske televizije BBCkoja je prekjuče doputovala u Srbiju, snimaće emisiju o noćnom životu Beograda, a kako navodi "Blic", poseban deo ove reportaže će biti posvećen Lepoj Breni, kao fenomenu ovdašnje muzičke scene!

- Baziraćemo se fenomenološki na istoriju Balkana, ali isključivo na lepe fenomene, budući da je bilo previše ružnih dešavanja, uglavnom ratnih. Srpska prestonica je u svetu slavna po noćnom životu i to je, između ostalog, jedan od fenomena. Drugi je svakako Lepa Brena, koja će ostaviti pečat u istoriji i koja je obeležila muzičku scenu ne samo Srbije, nego i velikog dela Evrope. Sve u svemu, pokušaćemo da u svet pošaljemo neku lepšu sliku o Srbiji - kaže producent Brajan Li.

Brena kaže da se veoma raduje razgovoru sa britanskim novinarima.

- Baš mi je drago što imamo priliku da se našom muzikom i energijom predstavimo svetu. Drago mi je što ću doprineti tome i veoma se radujem razgovoru s britanskim novinarima jer konačno treba svet na nas da gleda kao na dobar, miroljubiv i gostoljubiv narod, a ne kao na neki tamo svetski zapećak u kojem se ratuje - izjavila je Lepa Brena.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA