BEZ SILIKONA: Pogledajte Soraju nekad i sad (FOTO)

Atraktivna učesnica "Velikog Brata" je pre samo šest godina imala prirodan izgled

  • 16

Jedna od najatraktivnijih učesnica rijalitija "Veliki Brat" je svakako Soraja Vučelić. Starleta svakodnevno pleni karakterističnim oblinama kojim privlači pažnju, pogotovo muške populacije.

Međutim, pre nego što se odlučila za plastičnu operaciju, Soraja je izgledala sasvim drugačije. Pre godinu dana, "Plejboj" zečica je na svom Fejsbuk profilu postavila nekoliko fotografija na kojoj je imala plavu boju kose i znatno manje poprsje nego danas.

Vučelićeva je tada imala 19 godina i nije imala silikonske grudi, kao ni silikone u usnama, koje je, kako navodi, u međuvremenu uklonila. Njeni Fejsbuk priijatelji su pohvalili njen prirodan izgled, a starleta im je odgovorila sledeće:

- E, ne preterujte sad, mene je lako prepoznati, razlika je samo u boji kose i to što imam prirodne usne - prokomentarisala je tada Soraja, i dodala da je u periodu kada su snimljene te fotografije osećala najlepšom u životu.

Da podsetimo, Soraja je tri puta operisala nos, kao i grudi, gde je tadašnju "trojku" zamenila "peticom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BSBS

    19. april 2013 | 12:52

    Gaborka/nekad/i sad...

  • BSBS

    19. april 2013 | 12:52

    Gaborka kako god da okrenes

  • dexy

    19. april 2013 | 14:07

    dragi novinari toliku pažnju pridajete jednoj "starleti" koja od kad zna za sebe "radi" za pare... jel to treba da bude idol današnjim djevojčicama i curama?pa pišite nešto normalno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA