VENDI: Majo, ne se*i više, majmune jedan, idi u zoološki vrt kod Vuka Bojovića!

Sa Nikolićevom se posvađao i Milić, koji joj je rekao: "Slušaj ti, nedonošče, škartu, ne uzimaj me u usta, septička jama"

  • 3

U kući su se posvađali svi redom, a kratkotrajno primirje između Vendi i Maje nije dugo trajalo, pa je tako Vukelićeva koleginicu nazvala majmunom i počastila je serijom psovki. "Lepim rečima" je Nikolićevu počastio i Milić Vukašinović.

Kao predigra novom obračunu brbljivih pevačica je poslužila rasprava Nikolićeve sa Majom Volk. Nastavila se jučerašnja priča u kojoj je Maja provocirala Volkovu zbog njene izjave da je učestvovala u grupnom seksu sa petoricom muškaraca, ali Volkova joj je bar na trenutak zapušila usta rečima: "Moja deca su bar od istog oca, zato ti je bolje da ćutiš!"

Nešto kasnije, dok su ukućani gledali seriju "Sulejman Veličanstveni" kako bi se bolje uživeli u zadatak koji im je postavio Veliki Brat, Nikolićeva je počela da stavlja primedbe, i tu je spremno uskočila Vendi.

- Začepi više, ne ke**aj više, ne jedi go*na i ne se*i, majmune jedan blesavi, idi u zoološki vrt kod Vuka Bojovića! - urlala je Vukelićeva i pljunula ispred Maje!

Vendi je zatim stala ispred Maje kako ova ne bi mogla da gleda seriju, a Nikolićeva je ponavljala: "E, baš neću da prekinem!"

To nije sve, Maja je pokušala da isprovocira i Milića, koji joj je odbrusio:

- Slušaj ti, nedonošče, škartu, ne uzimaj me u usta, septička jama!

Pevačica mu je odgovorila: "Ne truj moju okolinu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA