Maja Nikolić tanjirom pogodila Maju Volk, biće izbačena? (VIDEO) (FOTO)

Pevačica je htela da gađa Željka Stojanovića, ali je umesto njega pogodila TV voditeljku, zbog čega će vrlo verovatno morati da napusti ovaj rijaliti

  • 15

Pevačica Maja Nikolić najverovatnije će biti izbačena iz rijalitija "Veliki brat" nakon što je tanjirom gađala i povredila TV voditeljku Maju Volk.

Kako piše Pulsonline.rs, pevačica je rešila da se izoluje od svih, popila je lekove protiv bolova i legla u krevet. Iznenada, Željko je ušao u sobu i Maju polio vodom, na šta je ona skočila. Dohvatila je tanjir, svojom povređenom rukom, i bacila ga na Željka. Tanjir je promašio blizanca i pogodio Maju Volk.

Potom je Veliki brat Nikolićevu pozvao u ispovedaonicu.

Maja je bila uplakana.

- Narandže sam htela da bacim na njega, a ne tanjir na Maju. Izvinite što plačem, osećam se kao svoju majku da sam povredila. Zato ne želim ovo venčanje, već sam dovoljno ponižena, dajte da skinem ovu haljinu i da idem kući. Imaju pravo svi da me mrze i da budu ljubomorni na mene jer sam ja dobila glavnu ulogu, a ja se samo trudim da ispunim zadatak. Žao mi je što Željka nisam pogodila - rekla je Nikolićeva.

Veliki brat ju je pitao da li je svesna da je to što priča kažnjivo.

- Nisam ja to rekla, to si ti sad rekao. Ja jesam htela njega da gađam, ali nisam ga pogodila, pa ja ovom rukom ne mogu ništa, to je bilo slabo, evo dovedite opet doktora da vidite da imam dva hematoma na ruci - pravdala se Maja.

Na pitanje zašto ju je Željko polio vodom, Maja je rekla da ne zna. Potom je stala u ćošak ispovedaonice i isplakala se.

Veliki brat je rekao da je namera očigledna i da će u toku dana kazna biti izrečena. Nikolićeva je tražila psihologa da razgovara i pitala da li može da skine haljinu jer je sad očigledano da venčanja neće biti. Veliki brat joj je rekao da ne može, jer kazna još nije izrečena i da niko nije rekao da ceremonija neće biti održana.

(Telegraf.rs / Izvor: pulsonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lipa

    19. april 2013 | 22:50

    mala kretenkaa konacno leti napolje

  • veliki brat

    20. april 2013 | 03:41

    Ako je ona prava Srpkinja ja prelazim na Islam odmah!!!

  • veronese

    19. april 2013 | 23:09

    Ide sigurno napolje!jos pre mesec dana je ugovorila "pevanje"u diskoteci u Vicenzi,za sutra 20.april....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA