AVIN OTAC: Ona nije luda, već razmažena!

"Svojeglava je i njeno ponašanje ne možete predvideti nikada, ali šizofrena, kako neki ukućani govore, nije. Prošla je sve potrebne testove pred ulazak u kuću", kaže Ivica Karabatić

  • 5

Ava se svojim naglim promenama raspoloženja, od histerije do smeha u deset sekundi, svim ukućanima popela na vrh glave, i većina učesnika smatra da je ona glumica i prevarant i da će sve uraditi da pobedi. Međutim, njen otac Ivica Karabatić za "Blic" kaže da to nije tačno, kao i da se njegova ćerka ponekad previše emotivna, i da se tako ponaša i van rijalitija.

Prema očekivanju, hrvatsku starletu je podrobno analizirala Vendi, koja je osula paljbu po Avi, ali i njenom ocu.

- Njen otac mi deluje kao prevarant, ima takvu facu. Sigurno su zajedno osmislili taktiku. To je jedno dete iz porodice prevaranata. Dali su joj ime po Avi Gardner jer vole glumu, pretvaranje i šou. Zato su je i slali iz rijalitija u rijaliti - rekla je Vukelićeva, što je prilično iznerviralo Ivicu Karabatića.

- Kako neko može da govori o meni ako me ne poznaje? Nismo mi slali Avu u rijalitije, već je to isključivo njena želja. Mi smo je odgovarali od toga, ali ona uvek radi po svome. Ava nije luda. Možda je razmažena i emotivna, svojeglava je i njeno ponašanje ne možete predvideti nikada, ali luda i šizofrena, kako neki ukućani govore, nije. Prošla je sve potrebne testove pred ulazak u kuću. Ona ima svoje momente, ali ja nisam u njenoj glavi. Ja bih veoma voleo da glumi, ali, nažalost, ne glumi. Ista je i u našoj kući. Voli pozornicu i zato se tako ponaša, često gleda u kamere - zaključio je Avin otac.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    20. april 2013 | 13:08

    Ava je meni ok. Ima strašno mnogo ljubomore i zavisti u VB, pa sada teže da je eliminišu. Mislim da je bolja od svih njih.

  • jokica

    20. april 2013 | 11:10

    Voli pozornicu?Pre izgleda da voli svedska akciona ostvarenja.Neka se lepo tamo uputi,pa nek glumi do mile volje!

  • Cici

    20. april 2013 | 12:32

    Ma nije luda nego je bezobrazna do besvesti i nevaspitana i pritom glupa ali ne mozemo svi biti isti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA