Maja ostaje u Velikom Bratu, ukućani je kaznili direktnom nominacijom!

Budući da odlukom produkcije, nisu mogli da je izbace, ostali učesnici su na improvizovanom suđenju Nikolićevoj izrekli najstrožiju kaznu a pevačica naredne dve nedelje neće moći da nominuje

  • 9

Iako se očekivalo da će Maja Nikolić biti izbačena iz kuće nakon što je tanjirom gađala i povredila Maju Volk, produkcija je odlučila da pevačica ipak ostane u "Velikom Bratu", a ostali ukućani su na improvizovanom "suđenju" odlučili da je kazne direktnom nominacijom!

Budući da Maju nisu mogli da osude na izbacivanje, njoj je izrečena najstrožija moguća kazna, a Nikolićeva, koja se branila rečima da je sukob započeo zato što je Željko fizički nasrnuo na nju, naredne dve nedelje neće moći da nominuje.

Osim Maje, sudilo se i drugim krivcima, Željku Stojanoviću,  Slavku, koji je hteo da bije Željka, kao i Miliću, koji je Nikolićevoj zavrnuo ruku. Ukućani su presudili da Željko dobije jedan glas prilikom nominacija, Vukašinović je samo opomenut a Labović neće imati pravo na nominaciju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bajker bn

    20. april 2013 | 13:54

    Klasicna namjestaljka kakva prevara je VB

  • GN

    20. april 2013 | 14:07

    Navlakusa za budale.

  • sasa

    20. april 2013 | 14:20

    eto vidite kako stamenkovic odredjuje ko je sta pretrpeo nevena je sindi povredila ponos i napolje a maja povredila fizicki maju i nista i onda se namece zakljucak maja i sindi treba da se potuku koja ostane pobednik je i nosi lovu ja tipujem na sindi jer je tako rekla i obecano joj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA