VB: Nominovane Ava, Sindi, Aneta i Maja, Vendi pljuje Milića! (VIDEO)

Nakon nominacija, ukućani su ljuti na Milića što podržava Avu, Žarko tvrdi da ga je hrvatska starleta seksualno spopala dok je spavao

  • 3

Nakon što je Maja Nikolić direktno nominovana za ispadanje, jer je gađala tanjirom Maju Volk, ukućani su redom izglasali ostale kandidate. Najviše poena dobila je Ava, čak osam, prati je Aneta sa šest, a najmanje Sindi, sa četiri poena.

Ava je prva nominovala i dala Aneti dva poena, a Soraji jedan. Aneta je nominovala Avu, uz objašnjenje da je njeno ponašanje jeftino i bedno, i da se konstantno "pokazivala" gola. Dva poena je dala Sindi, jer je "parazit koji egzistira" i rekla je da je jedno dobro što radi u kući to što "vrti dupetom".

Vendi je dva poena dala Avi, koju zove "kvazi lisac".  Rekla je da je ona "overena od strane Uroša" i da je potpuno retardirana ideja da ide od jednog do drugog, ne shvatajući da će da padne na prvom koraku. Jedan poen je dala Miliću, koji se, kako kaže, "prodao za 125 grama one stvari".

Sindi je najviše poena dobila, jer je nezainteresovana za kuću i ništa ne radi. Međutim, ona je dva poena dala Aneti, jer je dvolična i naporna, a jedan poen Vendi jer ne voli svađanje i ogovaranja.

Pogledajte šta se sve događalo tokom jučerašnjeg dana:

Podsetimo, Maji je tokom noći pozlilo zbog alergije, a ona ne sme da nominuje naredne dve nedelje. Slavko takođe ne može da nominuje po kazni.

Tokom današnjeg dana, Milića su isprozivali ostali ukućani, jer viče i staje na stranu Ave. Žarko je u ispovedaonici rekao da se tokom noći probudio i video da ga ljubi Ava, koja je i prebacila nogu na njega i zagrlila ga. Ava je rekla da to nije istina.

- Žarka gledam kao sestru, uopšte nije moj tip. Ne mogu da verujem šta rade ljudi od mene, poludeću, nemam s kim da pričam i ne verujem da je neko toliko bolestan kada to može da kaže za mene - branila se Ava kod Milića.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to sam ja

    21. april 2013 | 21:27

    U toj kući niko nije normalan

  • Dejvid

    22. april 2013 | 13:43

    Kad vas je trebalo zadovoljiti tu je Ava,a posle ''mars''...kako vas nije sramota,cura nema losu dusu,samo sto je malo razmazena. Top do pobede.

  • ivi

    21. april 2013 | 22:22

    Bas tako, nezna se ko je gori.. Ovo samo na balkanu ima.. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA