TUČA U VB: Milić udario Vendi vratima! (VIDEO)

Nakon što mu je Vendi pretila, Milić se izvikao na nju i zalupio joj vratima ispred nosa, udarivši je pritom u ruku

  • 20

Nakon što su mu svi ukućani okrenuli leđa, jer je otvoreno stao na Avinu stranu, Milić Vukašinović počeo je da gubi kontrolu u kući "Velikog brata". Naime, viče na ostale stanare, a netrpeljivost prema Vendi kulminirala je velikom svađom, u kojoj je roker povredio Vendi ruku udarivši je vratima!

Naime, Vendi mu se unosila u lice kako bi ga upozorila da njeno ime više ne uzima u usta, a Milić je počeo da viče na nju i zalupio joj je vrata spavaće sobe pred nosem. Kada je Vendi pokušala da uđe, Vukašinović ju je svom snagom udario vratima po ruci.

Podsetimo, ovo nije prvi put da dođe do fizičkog obračuna. Posle Nevene, koja je Sindi počupala za kosu, Maja je gađala tanjirom Maju Volk, a Slavko je nasrnuo na Željka pokušavajući da ga udari.

Izgleda da ukućani zbog nervoze, zatvorenog prostora i netrpeljivosti sve više gube kontrolu i fizički nasrću jedni na druge. Kako će produkcija "Velikog brata" rešiti ovaj problem, ostaje da vidimo večeras.

Pogledajte video:

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srb

    21. april 2013 | 21:08

    Praćnuo se šarančić.....

  • EDO SHUPAK

    21. april 2013 | 21:07

    Sto je opali momacki :D

  • Mery

    21. april 2013 | 22:13

    Inace je prava zmija i samo zakuhava. Cuj jadna ona,sto je udario vratima.XD A to sto se ona unosi ko seljacina u lice i prijeti to nista..:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA