Karte za Karleušu od 500 do 8.000 dinara! (FOTO)

Koncert koji je zakazan za 15. jun sastojaće se iz četiri dela, a pevačicu će na gigantskoj glavnoj bini i još jednoj pomoćnoj pratiti 40 igrača, dok će pomoću pitrotehnike i specijalnih efekata najavljeni spektakl biti upotpunjen

  • 15

Popularna pevačica Jelena Karleuša održaće koncert na Ušću pod nazivom "Viva la Diva" 15. juna sa početkom u 20.30 sati, a karte po ceni od 500 do 8.000 dinara se od danas mogu kupiti u "Eventimu".

Koncert je podeljen u četiri dela i predviđeno je da traje nešto više od dva sata, dok će pevačica izvoditi koreografije sa čak četrdeset igrača, a čitav šou je osmišljen kao priča o ljudima koji su bili ispred svog vremena. Ideja je da se predstavi njihov put, nerazumevanje sa kojim su se suočavali, borba, pad, pobeda i posthumna slava.

Gigantska hidraulična bina sastoji se iz centralne bine, kružne piste koja će oivičiti VIP fan pit i druge "ostrvo" bine, dok će neizostavna pirotehnika i ostali specijalni efekti doprineti da Ušće zablješti.

Karte se mogu kupiti već od 500 dinara za parter, dok je fan pit 2.000, a za specijano mesto unutar same kružne bine treba izdvojiti 3.000 dinara. Mesta u VIP loži su najskuplja, a karte koštaju čak 8.000 dinara.

Da podsetimo, Karleuša je nedavno izbacila novi singl "Ferari", i uz to najavila da će svoje fanove pred sam koncert obradovati još jednom novom numerom.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    22. april 2013 | 13:48

    Pet hiljade dinara uplacujem u fond za bolesnu dece i cunim dva dobra dela: 1.-Pimazem bolesnoj deci i 2.-Sacuvao sam usi od neartukulisanih krikova.

  • Ziga

    22. april 2013 | 14:33

    Jelena Karleusa organizovala koncert za decu bez roditeljskog staranja,10 minuta posle koncerta roditelji dosli po svoju decu !

  • Rmpl Stinsk

    22. april 2013 | 13:06

    Sačuvaj boze, jos kad bi znala da peva bilo bi super

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA