Merilin Monro - najbolje telo Holivuda svih vremena! (FOTO)

Posle više od 50 godina od njene smrti, ova holivudska glumica našla se na samom vrhu ankete u kojoj su učestvovali muškarci i žene. Obline Merilin Monro našle su se ispred oblina Keli Bruk, Kim Kardašijan i mnogih ostalih lepotica

  • 0

Legendarna Merilin Monro proglašena je poznatom osobom sa najboljim oblinama svih vremena, gde je trijumfovala ispred lepotice poput Keli Bruk, Kristine Hendriks i Kim Kardašijan.

Posle više od 50 godina od njene smrti, ova holivudska glumica našla se na samom vrhu ankete u kome su učestvovali muškarci i žene. Obline Merilin Monro je dobila 40 odsto glasova.

Pored čuvene američke zvezde, u top pet našle su se navedena Keli Bruk (25.8% glasova), potom Rakel Velč (24%), zatim Sofija Loren (23,30%) i Džejn Mensfild (18,40%).

Ne tako dobar rezultat ostvarile su Kim Kardašijan (7%) i Kristina Hendriks (5%). U ovoj anketi učestvovalo je više od 2.000 ljudi širom Velike Britanije. Muškarci su ocenili da je najprivlačniji deo ženskog tela zadnjica sa 35,9%, dok je slede grudi sa 24,5% odnosno struk sa 17,7%.

Što se tiče žena, one su izabrale struk (43,1%), potom zadnjicu (11.9%) i na kraju grudi (7.8%).

- Ni 50 godina nakon smrti Merilin Monro niko nije nadmašio njene obline. Ona je imala sve: stil, klasu i dovoljno drskosti da generacijama oduševljava žene i muškarce - rekao je Boris Rajnmoler.

(Telegraf.rs/Indipendent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA