Iz kuće izbačena Sindi, Maju Volk posetila deca u tajnoj sobi! (FOTO) (VIDEO)

Na kraju nedelje u konflikt su stupile Aneta i Maja Nikolić, koje su se najpre polivale vodom, a zatim je Maja posrnula, kako bi udarila makedonsku pevačicu, jer joj je ova zadigla suknju

  • 3
Veliki Brat - Ivana Stamenković Sindi Foto: Telegraf

Tuče, svađe, spletkarenje, histerija, raskidi i suze obeležili su još jednu nedelju u kući "Velikog Brata". Peto po redu izbacivanje iz kuće nije bilo ništa manje napeto ni za ukućane koji su nominovani ove nedelje Avu, Sindi i Anetu, dok je Maja Nikolić nominovana po kazni. Ipak, bez šanse da osvoji 50 hiljada evra ostala je bivša "Modelsica" Ivana Stamenković Sindi.

Marijana je iskoristila priliku da pita "Modelsicu" koji su pravi razlozi za netrpeljivost prema Neveni, i da li je jedini argument protiv nje u stvari celulit, na šta manekenka nije dala konkretan odgovor.

- Presrećna sam što sam izašla napolje, hvala svim ljudima koji su glasali da izađem - rekla je Sindi.

Veliki Brat je u večerašnjem uživo uključenju priredio iznenađenje Maji Volk, kako bi joj bar na neki način nadoknadio pretrpljeni strah i povredu zbog tanjira koji je Maja Nikolić bacila na nju, te je doveo njene ćerke i sina u tajnu sobu, zbog čega je Maja bila presrećna.

Iako se verovalo da se ukućani ne mogu više posvađati, netrpeljivost je kulminirala iznad dozvoljenih granica, pale su teške reči, ali i dela, iako ovaj put niko nije vanredno izbačen. Nakon burnog raskida Ave i Željka, ljubav je ostala po strani, dok se u kući zahuktavalo − nema ko se nije posvađao.

Okršaj koji je obeležio proteklu nedelju zasigurno jeste situacija kada je Maja Nikolić gađala staklenim tanjirom Željka, koji ju je polio vodom dok je spavala, ali ga je promašila, i pogodila Maju Volk, napravivši joj posekotinu na ruci, zbog čega su je ukućani na "suđenju" direktno nominovali za izbacivanje. Ali tu incidenti ne jenjavaju, dok se Maja Nikolić otimala sa Milićem oko limenki on ju je ograbao po ruci, na šta je pevačica napravila opšti haos. Zatim se sukobi nastavljaju između Vendi i Milića, koji ju je isprovociran njenim ponašanjem udario vratima, međutim, i to je prošlo bez značajnih sankcija i kazni. Za kraj nedelje u konflikt su stupile Aneta i Maja Nikolić, koje su se najpre polivale vodom, dok je Maja posrnula kako bi udarila makedonsku pevačicu jer joj je ova zadigla suknju, u čemu ih je, na sreću, prekinuo Veliki Brat.

"Kvazi lisac", kako je Vendi naziva, odnosno Ava Karabatić, izvuka je ove nedelje deblji kraj, posvađavši se sa svim ukućanima, osim sa Milićem jer, kako Vuklelićeva kaže, sve ih je nasamarila svojom glumom, a Vukašinovića namamila sa "sto grama one stvari". Najogorčeniji ipak je bio Željko, koji je rekao ukućanima da je starleta simulirala seks sa njim ispod jorgana da bi zavarala kamere i tom taktikom ostala u kući što duže, čime je njega znatno razočarala i povredila. Stvar je pogoršala i sama Ava, koja je nakon čitave gungule legla u Žarkov krevet, gde je, prema njegovim rečima, pokušala da ga poljubi.

Prošlonedeljni zadatak "Sulejman Veličanstveni" nesumnjivo je bio jedan od najzanimljivijih i najdramatičnijih − ukućani su cele nedelje spremali venčanje Slavka (Sulejmana) i Maje NIikolić (Hurem), da bi se na samoj ceremoniji desio neočekivani obrt, odnosno da bi Labović pred oltarom ostavio Nikolićevu i obnovio svoj brak sa Vendi (Đulbehir), zbog čega je Maja demonstrativno odlučila da prekine svaku komunikaciju sa Slavkom.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    23. april 2013 | 01:28

    Lično poznajem gospodju Volk,i uopšte nije tako divna i sjajna.Ni dobar dan nece da kaže komsijama.Ona jeste pobijedila bolest,svaka čast ali i nije joj mjesto tu!!

  • najprovokator

    23. april 2013 | 09:08

    za Sindi ne brinem..ona samo da se vrati starom zanatu i sve ok..samo što više ne može da naplacuje 500e/h

  • mici

    23. april 2013 | 13:29

    Ne znam zasto produkcija dovodi decu Maji Volk kad je i Nikolicka bila posuta vodom,pa ju je i Milic izgrebao sto njoj nisu doveli kakva got da je.Pa onda Vendi je isto napadnuta od Milica sto njoj nisu doveli cerku.Nervira me to favoriziranje Maje Volk koja je totalno ne zanimljiva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA