NAPUSTIO FARMU: Eri se šlogirala tašta!

Pevač Era Ojdanić morao da prekine učešće u rijalitiju, jer je majka njegove pokojne supruge doživela šlog. Umesto Ere na Farmu ušao drugi pevač - Ćemo

  • 16

Era Ojdanić napustio je rijaliti šou "Farma" zbog privatnih porodičnih problema. Iako su mnogi pomislili da je pevač "priveden" zbog priče da je bio u vezi s maloletnicom, istina je da je Ojdanić morao da prekine učešće u ovom šou jer je majka njegove pokojne supruge doživela šlog.

- U pitanju su privatni problemi. Produkcija je reagovala kako se to radi u ovakvim situacijama, a na Eri Ojdaniću je da otkrije razloge izlaska ili da ih sačuva za sebe, navodi se u saopštenju produkcije.

Od večeras je Farma "bogatija" za još jednog pevača − Amel Ćeman Ćemo ušao je s tajnim zadatkom da širi dezinformacije. Zadruga mu je dala dve nedelje da ispuni zadatak, a ukoliko to uradi uspešno − ostaće u kući.

Stanija je noćas u toku noći prekršila osnovno pravilo Farme jer je pričala bez bubice sa Filipom i ona je kažnjena spavanjem u izolaciji (štali), bez mogućnosti komunikacije sa ostalim ukućanima. Takođe, zbog kršenja pravila o zabrani spavanja preko dana Stanija je zajedno sa Filipom Mitrovićem, Filipom Panajotovićem i Ekremom kažnjena oduzimanjem nedeljnog honorara koji im sleduje za boravak na Farmi. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA