SEKSI SANDRA: Era je pedofil, Goca se ne kupa, Vesna je veštica!

Pevačica kaže da se nije snašla na imanju jer nije "seljančica", već gradska devojka, ali i to da će Vesni Rivas uzeti sve pare koje bude zaradila na "Farmi"

  • 7

Nakon što je napustila "Farmu", mlada pevačica Seksi Sandra oplela je po farmerima i otkrila kako stoje zapravo stvari na imanju, odnosno detalje koje kamere ne mogu da isprate. Na tapetu su se našli Era, za koga je rekla da je pedofil, glumica Goca, koja se ne kupa, Jovana, koja najviše pije, a nije zaobišla ni Rivasovu, koju planira i da tuži jer ju je nazvala "jeftinoćo".

Seksi Sandra se nije libila da iskritikuje većinu farmera, a kako kaže, taktiku ima Zorica, Stanija igra na pobedu, dok je njen favorit Filip.

Takođe je istakla da se nije najbolje snašla na imanju jer nije "seljančica", već gradska devojka, te stoga ni luk nije umela da iseče, ali ni da oriba pod.

- Zorica je sve nagazila, ali ima taktiku. Kada sam odlazila, svi su se pozdravili sa mnom, a jedino mi je ona rekla: "Nadam se da znaš koga si postavila za gazdu. Nemoj da ja budem sluga!" To nije ista osoba koju ja poznajem privatno - rekla je Sandra u intervjuu za "Blic".

Iako za Eru kaže da je u suštini dobar čovek, to je nije sprečilo da ga na "Farmi" izvređa rekavši mu da bi mogao deda da joj bude.

- Era voli mlade devojke, tako da može da se kaže da je pedofil. Privatno je car, ali mi je dosadilo da me svi uzimaju u usta. Trpela sam i ćutala, a onda je preterao i svašta sam mu rekla - objasnila je pevačica, i dodala da on nije jedini sa kim je imala okršaj, misleći na Vesnu Rivas, za koju je rekla da je drugi Miloš Bojanić.

- Vesna je veštica i nije normalna. Posvađala se sa svima u kući. Očigledno je da je problem u njoj. Još ću razmisliti da li ću je tužiti zbog svega što mi je rekla. Posavetovaću se sa advokatima. Uzeću joj sve pare koje će zaraditi. Rekla mi je "jeftinoćo". Da me nisu smirili, prebila bih je - izjavila je Sandra.

Pevačica nije zaobišla ni Jovanu za koju je rekla da na imanju najviše pije, dok je za svog kolegu Ša istakla da je mekušac i kompleksaš, a za Staniju da zna šta hoće i da igra na pobedu, dok se Filip stvarno zaljubio.

Budući da su na farmi uslovi za higijenu ograničeni, Seksi Sandra otkrila je da se Goca glumica nijednom nije okupala otkad je ušla na imanje.

- Nije se kupala mesec dana. Ja je nisam videla da je grejala vodu. Niko je nije video da se okupala za ovo vreme. Od mene je uzimala par puta dezodorans, ali je nikada nisam osetila da smrdi. Verovatno je koristila vlažne maramice - zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    24. april 2013 | 16:00

    Pa treba da te nude sramota neznas ni kako izgledaju obicne namernice...nebranim nikaga sa farme zgadili su mi se svi a ti "gradsko dete" mora da pazis kad javno pretis a da si jeftina to se vidi

  • ona

    24. april 2013 | 12:48

    Sve si ih ispljuvala a sta imas o sebi da kažeš ?! " gradska" devojko. Sram te bilo , ti sto juriš ozenjene muškarce , pa lepo rece Vesna- jeftina si.

  • Micko

    24. april 2013 | 12:08

    Ti "gradska" devojka? Od tebe seljancure gore nema! Nesposobna za sve osim za urlanje u mikrofon i seks!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA