RAMMSTEIN U ARENI: Hitovi, rakete i vatrene zavese! (VIDEO)

Nemački rokeri spremaju pravi vizuelni spektakl u Beogradu - baklje, topovski udari i komete u plamenu se podrazumevaju, a na set-listi se nalazi 18 numera, uključujući tu i hitove "Ohne dich" i "Asche zu asche"

  • 1

Na koncertu koji će sjajni nemački bend "Rammstein" održati 28. aprila u "Kombank Areni" očekuje nas prava ludnica od pirotehnike i specijalnih efekata, Til Lindeman i drugovi će, kao i pre tri godine, prirediti vizuelni spektakl začinjen upotrebom raketa, baklji i vatrenih kometa, a na set-listi se ovoga puta nalaze i hitovi "Ohne dich", "Asche zu asche" i "Mein teil".

Budući da su poznati kao grupa koja prvo napravi pakleni plan kojim će vatrogasce širom sveta dovesti do nervnog sloma, pa tek onda se dogovore šta će da sviraju na turneji, spisak specijalnih efekata koje će koristiti u "Areni" je veoma zanimljiv. Osim uobičajenog crvenog dima, prskalica, baklji i topovskih udara, tu je i vatrena zavesa na bini, srebrne i crvene rakete, plamene komete, stroboskopi... Oprema stiže u 21 šleperu i sadam autobusa, a nemački muzičari u Beograd dovode svog kuvara, a od naših organizatora su tražili samo četiri prostorije u bekstejdžu i instruktorku joge koja će im pomoći da se relaksiraju pre izlaska na scenu.

Na osnovu set-lista sa koncerata koje su održali pre Beograda, možemo da zaključimo da će "Rammstein" u "Areni" izvesti 18 pesama, a u odnosu na spisak numera koje su odsvirali na prethodnom beogradskom nastupu, 20. marta 2010, publiku očekuje nekoliko velikih iznenađenja. Na našu veliku žalost, na set-listi nema numera "Engel" i "Haifisch", ali su zato tu fenomenalna balada "Ohne dich", kao i pesme "Asche zu Asche", "Mein teil", "Buck dich" i "Mein herz brennt".

Koncerte obično započinju hitom "Ich tu dir weh", a završavaju uz "Sonne", "Ich will" i "Pussy".

Karte po cenama od 3.500, 3.600, 4.000, 4.900, 5.500 i 5.900 dinara se mogu kupiti u "Eventimu", Bilet servisu, TC "Ušće", Domu omladine i blagajni "Arene".

Pogledajte deo atmosfere sa koncerta u Barseloni:

(A. Novaković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA