Goca Tržan i Nikolina Pišek na reviji ''Poznate dame u venčanicama'' (FOTO)

Najlepše bidermajere i najmaštovitije svadbene torte posetioci beogradskog ''Sajma venčanja'' mogu da pogledaju do nedelje

  • 3

Goca Tržan, Nikolina Pišek, Ana Kokić, Mina Lazarević i druge poznate ličnosti nosile su venčanice na reviji ''Poznate dame u venčanicama'', održanoj večeras u hotelu ''Hajat'' u Beogradu. Pored njih ''u belom'' su se pojavile i Ksenija Mijatović, Ana Bebić i Dragana Mićalović.

Neke od dama večeras su se na reviji pojavile u muškom društvu, pa se Milena Ćeranić prošetala sa Danijelom Alibabićem, Tamara Dragićević sa Petrom Strugarom, Jelena Galonjić sa Žikom, i Mina Kostić sa prijateljem.

Uprkos velikoj hladnoći, na reviji se pojavio veliki broj novinara i posetilaca, koji su aplauzima nagradili ''beli defile''.

Najveće aplauze dobile su Goca Tržan i Nikolina Pišek, koje su vrlo raspoložene pozirale fotoreporterima. Posle revije, neformalno druženje nastavljeno je u koktel-baru hotela.

Večerašnja revija održana je u okviru jedanaestog ''Wedding Weekenda'', koji se završava u nedelju.

Pored revije, posetioci na sajmu mogu da vide i izložbu “Bidermajer dani”  kao i “Cake day” gde mogu da pogledaju najmaštovitije svadbene torte.

Na sajmu je predstavljena ponuda najnovijih modela venčanica, bogat izbor cipela, običnih i neobičnih pozivnica, glamuroznog nakita, luksuznih i tradicionalnih restorana, elitnih fotografa, kvalitetnih i popularnih bendova i još mnogo toga.

(Tekst: Mladen Mitrić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • licanka

    5. mart 2012 | 14:09

    Zanima mr ciji model vjencanice je nosila Dragana Micalovic

  • jaga

    28. april 2012 | 15:58

    I mene takodje zanima ciji model vencanice je nosila Dragana M. Preslatka je vencanica.

  • jsw

    2. april 2012 | 14:04

    MINA Lazarevic NAJLEPSA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA