POGLEDAJTE: Jovana i Danijel ponovo imali žestoki seks! (VIDEO)

Danijel je kao džentlmen pustio Jovanu da vodi, a dahtanjem su začinili svoju ljubavnu avanturu. Krevet je sve vreme škripao, a nakon deset minuta ljubljenja, seksanja i stenjanja, golupčići su se odmarali i pričali o daskama koje otpadaju

  • 1

Nakon što su pre neko veče "probili led", Jovani i Danijelu su se izgleda osladile noćne "aktivnosti", pa su uprkos kamerama opet imali seks, samo što su se ovaj put mnogo više opustili, kako u očiglednim pokretima ispod jorgana, tako i u uzdasima.

Danijel je kao džentlmen pustio Jovanu da vodi, a dahtanjem su začinili svoju ljubavnu avanturu. Krevet je sve vreme škripao, a nakon deset minuta ljubljenja, seksanja i stenjanja, golupčići su se odmarali i pričali o daskama koje otpadaju.

Da li se farmerima osladio seks ili su zaista proradile emocije, ostaje da vidimo u narednom periodu. Podsetimo, Jovana je prvo "bacila oko" na repera Ša, ali između njih ništa nije bilo. Nakon toga, manekenka se okrenula novom gazdi Danijelu Alibabiću. Još jedan zaljubljeni par, Stanija i Filip, obavestili su javnost da će imati seks kada izađu sa "Farme"

Pogledajte žestoku akciju dvoje farmera:

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slučajni Posmatrač

    28. april 2013 | 09:09

    Fake čist. Ona odozgo, a nije se skinula. Kako se to izvodi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA