Lukas: Kako su političari slavili Legijin rođendan

"Islednike je najviše interesovalo zašto sam pevao Legiji na rođendanu i šta sam tražio u Šilerovoj. Rekao sam da me čudi što nisu uhapsili i kuvara koji je kuvao Legiji. Pogotovo što su još na slobodi najugledniji srpski političari koji su bili oduševljeni što im je Legija ukazao čast i pozvao ih na rođendan. Naravno, nisam rekao njihova imena, pošto sam hteo da što pre izađem iz zatvora", rekao je poznati pevač u emisiji "Goli život" TV "Hepi"

  • 1

Folk pevač Aca Lukas bio je gost u emisiji "Goli život"(koja je na programu u subotu u 21 čas na televiziji "Hepi", prim. aut.), u kojoj je voditelju Milovanu Mariću govorio o različitim stvarima iz svog života.

Ne ponosi se svojim porocima, kokain je ostavio, posle lečenja zajedno sa legendarnim fudbalerom Dijegom Maradonom, ostavio je kocku, mada je u njoj najiskrenije uživao.

U akciji "Sablja" trebalo je da bude presuđeno i njemu i Ceci Ražnatović. Na najvišem političkom nivou bilo je rešeno da ubuduće pevaju samo za zatvorske čuvare. Na kraju, Aca Lukas je prekršajno kažnjen zbog neprijavljenog pištolja.

- U ćeliji sam bio sa legendarnim mafijozom iz Njujorka Boškom Radonjićem i budućim šefom BIA Radetom Bulatovićem - rekao je Aca Lukas, i nastavio:

- Čak sam u zatvoru priredio najuzbudljiviji koncert u životu. Kad su pukoslava Miroslava Radića vodili u Hag, započeo sam pesmu "Ustajte svi sužnji", a u horu su me pratili svi osuđenici u CZ-u (Centralnom zatvoru, prim. aut.). Šteta što nije bilo neke televizije da snimi taj spektakl - kazao je pevač u emisiji TV "Hepi".

Na pitanje šta su ga pitali islednici, Aca Lukas je odgovorio:

- Najviše ih je interesovalo zašto sam pevao Legiji na rođendanu i šta sam tražio u Šilerovoj. Rekao sam da me čudi što nisu uhapsili i kuvara koji je kuvao Legiji. Pogotovo što su još na slobodi najugledniji srpski političari koji su bili oduševljeni što im je Legija ukazao čast i pozvao ih na rođendan. Naravno, nisam rekao njihova imena, pošto sam hteo da što pre izađem iz zatvora. A Legijini bliski prijatelji sami će se prepoznati. Imao je on daleko boljih prijatelja od mene - rekao je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    27. april 2013 | 08:55

    prekrsajno kaznjen zbog neprijavljenog pistolja? pa gde to ima, meni su pre dve god spucali krivicnu zbog neprijavljenog pistolja. pa da nisam ja aca lukas ali na svu srecu u Srbiji je zakon isti za SVE. bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA