RUSKA MISICA: Sunce se okreće oko Zemlje (VIDEO)

Zbog ovog "gafa", žena fudbalera Jurija Žirkova morala je da vrati krunu, čime je izgubila i pravo da se takmiči za titulu mis sveta

  • 7

Sada već bivša mis Rusije Ina Žirkova obrukala se na testu opšte kulture. Supruga fudbalera Jurija Žirkova omanula je već na prvom pitanju.

- Sunce se okreće oko Zemlje - rekla je Ina kada su je pitali da li se naša planeta okreća oko Sunca ili možda obrnuto. Kada je odgovarala, bila je odlučna i uopšte nije sumnjala u tačnost svog odgovora.

Zbog ovog "gafa", Žirkova je morala da vrati krunu, čime je ujedno izgubila i pravo da se takmiči za titulu mis sveta.

- Kada bolje razmislim, mislim da se možda i Zemlja okreće oko Sunca, ali ne znam, nemam pojma koji je tačan odgovor - dodala je Ina.

Ruski, kao i svetski mediji ismevaju je zbog nezapamćenog neznanja. Nakon što je predala krunu i odustala od takmičenja, rekla je da ovo za nju nije kraj sveta. Srećna je jer je supruga fudbalera i ima dvoje predivne dece.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    26. april 2013 | 19:13

    Oce sreco od tolikp vodke u krvi i cela vasiona

  • Nenad

    27. april 2013 | 02:43

    :) Mislim da je i Ajnstajn pricao isto... Sve zavisi iz kog ugla gledas i sta ti je polazna tacka... Ako ti je ono gde se nalazis ( zemlja ) polazna tacka, onda je devojka u pravu, sunce se okrece oko zemlje, a ako gledas na sunce kao polaznu tacku onda se zemlja okrece oko sunca.... Oba odgovora su tacna... Gluplji su ti ljudi koji su postavili to pitanje...

  • Micka

    26. april 2013 | 18:36

    Zar misica sme da bude udata? Onoj nasoj su zbog toga oduzeli krunu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA