Princeza Dajana bila u vezi sa španskim kraljem Huanom Karlosom

- Huan Karlos i Ledi Di upustili su se u preljubu tokom krstarenja sa supružnicima u avgustu 1986. godine, a isto su ponovili i sledećeg leta - tvrdi kraljevski biograf Ledi Kolin Kembel

  • 2

Španski kralj Don Huan Karlos u svom "haremu" imao je više od 1500 žena, a među njima bila je i britanska princeza Dajana. Ovo tvrdi Pilar Ejr, koja je o španskoj kraljevskoj porodici do sada napisala šest knjiga, prenosi "Dejli Mejl".

Fotografija koja je nastala tokom posete princa Čarlsa i Ledi Di Španiji 1986. godine pokazuje kakav su odnos imali supružnici s obe strane. Dok Huan Karlos sedi s princom Vilijamom, a vidno raspoložena Dajana grli princa Herija, princ Čarls sedi na kraju sofe, kao da nije deo društva.

Huan Karlos, sada 74-godišnji kralj, bio je tipičan primer "plave krvi", sa svim manama i vrlinama koje idu uz to. Voleo je lov na medvede, skijanje i plovidbu morem. Navodno je bio toliki ženskaroš da je jedina žena s kojom nije provodio vreme bila upravo njegova supruga - kraljica Sofija.

Prema Ejrovoj, Huan Karlos i Sofija nisu spavali u istom krevetu poslednjih 35 godina. U svojim knjigama ona navodi da je nakon operacije benignog plućnog tumora 2010. godine, Huan Karlos u bolnici najviše uživao u vremenu provedenom sa mladom nemačkom prevoditeljkom, 25-godišnjom Korineom.

Ledi Di je, zajedno s princom Čarlsom i sinovima, tokom 80-ih više puta boravila na odmoru na Majorki sa španskim kraljem i njegovom suprugom. Dok je Čarls više voleo druženje s drugim članovima kraljevske porodice, Dajana je veći deo vremena provodila na plaži. Tamo je, tvrdi Ejrova, princeza priznala svom telohranitelju Kenu Varfu da je Huan Karlos "bacio oko na nju".

Prema Ledi Kolin Kembel, drugom kraljevskom biografu, Huan Karlos i Ledi Di upustili su se u preljubu tokom krstarenja sa supružnicima u avgustu 1986. godine, a isto su ponovili i sledećeg leta.

- Dajana je to uradila kako bi učinila Čarlsa ljubomornim, no to nije upalilo - pojašnjava Kembelova.

Prema Ejrovoj, glasine oko ove afere pojačale su se nakon što su se odnekuda pojavile slike razgolićene Dajane. Fotografije su kružile po tržištu sve dok neko u Španiji nije platio 45.000 dolara dolara za njih. Nagađa se da je to učinio upravo Huan Karlos ne bi li sačuvao ugled Ledi Di.

(Telegraf.rs / Izvor: Dejli mejl)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NinaSoldier

    11. februar 2012 | 13:36

    poludeli ste svi..:) RT @telegrafrs Princeza Dajana bila u vezi sa španskim kraljem Huanom Karlosom http://t.co/FcXqe1V2 #svet

  • telegrafrs

    11. februar 2012 | 13:33

    Princeza Dajana bila u vezi sa španskim kraljem Huanom Karlosom http://t.co/j68uiXKL #svet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA