OMETAJU JE: Radnicima zabranjeno da gledaju Milu Kunis u oči!

Volonterima na setu filma koji snimaju lepa glumica i njen kolega Čening Tejtum zabranjeno da razgovaraju s njima i gledaju ih u oči. Sa Milom došao i Ešton Kučer, koji se bavi dostavom nameštaja u kuću koju su iznajmili

  • 4

Glumica Mila Kunis trenutno se nalazi u Londonu, gde sa kolegom Čeningom Tejtumom snima svemirsku avanturu "Jupiter Ascending". Radnici na setu dobili su pravila u kojima piše da je strogo zabranjeno da razgovaraju sa Milom i gledaju je u oči, jer je to ometa. 

Film koji će se pojaviti u julu 2014. godine prati priču Jupiter Džouns (Mila Kunis), koja je predodređena za velike stvari, sve dok se ne pojavi Kejn (Čening Tejtum), genetski modifikovani bivši vojnik, koji će prateći Jupiterovu, shvatiti da je ona jedina koja može da izmeni stanje kosmosa.

Lepi glumci maksimalno su zaštićeni na setu, te niko od volontera ne sme da im priđe. Sa Milom je došao i Ešton Kučer, koji se bavi dostavom nameštaja u kuću koju su iznajmili. Podsetimo, nedavno je Ešton ukinuo seks glumici jer je bila previše debela za njega. 

(Anastasija Čanović / Digitalspy.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA