RUŽIČANSTVENO: Pogledajte 30 novih "Pink" kanala (FOTO)

Svi najveći kablovski i IPTV operateri besplatno su svojim gledaocima danas pustili nove ružičaste programe, a očekuje se da ovo uskoro uradi i SBB ukoliko ne želi da ostane bez velikog broja pretplatnika

  • 47

Kompanija “Pink international company” , na čelu sa vlasnikom Željkom Mitrovićem, pokrenula je danas novi set TV kanala kojim planiraju da osvoje tržište. "Pink package" do kraja godine činiće 100 kanala. Prvih 30 kanala već je u opticaju, svi najveći kablovski i IPTV operateri besplatno su svojim gledaocima (na zahtev) pustili nove ružičaste programe, a očekuje se da ovo uskoro uradi i SBB (jedini koji nije u svoju ponudu uvrstio "Pink paket") ukoliko ne želi da zbog ignorisanja "Pinka" i "Arene sport" ostane bez velikog broja pretplatnika.

Svakako, među najatraktivnijim programima će biti “Pinkov” filmski paket, koji uključuje 10 kanala (“Pink premium”, “Pink Movies” 1, 2, 3, “Pink Action” 1, 2, 3, prim.aut). Na njima će se emitovati na hiljade naslova najvećih, pre svega američkih, kompanija (“Universal”, “Paramount”, “Disney”,…) sa filmovima koji imaju i godište 2013.

Takođe, na kanalu "Pink Premium" moći ćete da pogledate ostvarenje "Avatar" čuvenog američkog režisera i producenta Džejmsa Kamerona, koji je tri puta nagrađen "Oskarom".

Za ljubitelje muzike "ružičasta" televizija je pripremila program "Pink live", koji omogućava gledaocima prisustvo na svim najbitnijim koncertima održanim na Balkanu.

U ponudi je, takođe, i kanal "Pink Soup", koji je namenjen ljubiteljima domaćih serijskih programa. Televizija Pink je proizvela više desetina serija u domaćoj produkciji koje možete pronaći ovde.

Ispod možete pogledati opis svih 30 kanala koji će biti emitovani od 1. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maq

    1. maj 2013 | 16:11

    Ne mozete vi da prebacujete koliko mi kanala mozemo da iskopamo... :)

  • Kale

    1. maj 2013 | 18:28

    Mi kao korisnici usluga nismo u obavezi da znamo da li i koliko Pink naplaćuje od Sbb-a, jer ako na IPTV-u mogu da se gledaju svi ti kanali bez povećanja pretplate, onda mogu i na SBB-u. "Besplatno" u ovom smislu znači da korisnik ne plaća dodatno evro po kanalu, a koliko i da li plaća Sbb - to je njihova stvar.

  • pizzon

    1. maj 2013 | 17:29

    Ja imam kablovsku u preko sbb-a i jos nije pusten promo paket pink-a. Pozvao sam call centar sbb gde sam dobio objasnjenje da pink televizija trazi 1 evro mesecno po korisniku sbb-a za paket od ovih "besplatnih 30 kanala" i da pregovori sa pinkom jos uvek traju. Dakle, nije dzabe....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA