SINDI: Marijana, prizemna si! (VIDEO)

Sindi je zamerila "Velikom Bratu" što montira sve kako bi napravili gledanost, te produkcija pušta samo ono što njima odgovara, a u svom maniru je pitala Marijanu odakle joj pravo da govori da je "modelsica" ljubomorna na Nevenu

  • 10

Bivša "modelsica" Ivana Stamenković Sindi gostovala je u emisiji "VB Magazin" kod Marijane Mićić i tom prilikom dve devojke su razmenile mnogo uvreda i prozivki. Marijana je odmah po ulasku manekenke primetila da je ljuta, a Sindi se "nije gasila sve vreme", te se voditeljka u jednom momentu obratila produkciji da "ugase bubicu Sindi". Manekenka je Marijani rekla da je vrlo prizemna, kada je na pitanje da li bi joj više smetalo da joj kažu da je drolja ili ima celulit, Mićićeva rekla ovo drugo.

- Ja ću sada tebi da odgovorim na to tvoje jako prizemno mišljenje. Nemam ništa protiv ljudi koji imaju celulit i ne sudim po njihovom fizičkom izgledu. Ja obožavam seljake, takođe, ali ljude koji se predstavljaju iz Njujorka, a pritom su iz provincije i ne diče se time, e, to meni smeta - rekla je veoma neubedljivo Sindi.

Nakon toga, Sindi je zamerila "Velikom Bratu" što montira sve kako bi napravili gledanost, te produkcija pušta samo ono što njima odgovara, a u svom maniru je pitala Marijanu odakle joj pravo da govori da je "modelsica" ljubomorna na Nevenu.

- Ne znam odakle ti pravo da govoriš u svojim emisijama da sam ja ljubomorna na Nevenu. Pobogu, ženo, pa u "Modelsima" su bile najlepše žene koje postoje, pa nikada nisam imala problem sa njima.

Sindi je do kraja emisije nastavila da prekida ostale goste, Voju Nedeljkovića i Daru Bubamaru. Podsetimo, manekenka Nevena napustila je kuću "Velikog Brata" nakon što je udarila Sindi, dok je bivša "modelsica" imala najmanje glasova publike. 

Pogledajte razgovor između Sindi i Marijane:

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    29. april 2013 | 11:48

    Hmm sindi prisagni se da primis prizemnost

  • jaSrpkinja

    29. april 2013 | 22:03

    komentarisete voditeljku? a zasto ne komentarisete poslednju izjavu ove ludace koja je ladno izvalila da su u Modelsicama bile najlepse zene-zar nije one koje su spremne za pare dati, a ne najlepse?

  • KOKI89

    29. april 2013 | 15:55

    Nikada ne stavljam komentare, niti se oglašavam javno ali nisam mogla da ne prokomentarišem ponašanje voditeljke. Voditeljka je krajnje nekulturna, kao da se nalazi u zabavištu, umesto da smiruje ona se dere na gosta.. prekida ga u izlaganju svog mišljenja, stava.. Kada vidim ko sve u Srbiji može da bude voditelj, ne čudim se ni činjenice da svaka budala koja ima para može da bude pevač.... p.s nisam fan Sindi, i ne podržavam je u stavovima, ali svako ima pravo da kaže šta misli, pogotovo ako je već pozvan u emisiju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA