Pomirili se Madona i Elton Džon posle 10 godina!

- Bili smo u restoranu u Francuskoj. Ona je ušla i ja sam joj poslao poruku. Bila je dirnuta. Izvinio sam se prvenstveno jer ono što sam rekao nije nikada trebalo da se pojavi u javnosti - objasnio je Elton Džon

  • 0

Desetogodišnja svađa između britanskog pevača Eltona Džona i pop pevačice Madone je konačno okončana, pišu britanski mediji. Njihova svađa je počela 2002. godine, kada je Elton Džon izjavio da je Madonina pesma "najgora koja je ikada snimljena o Džejmsu Bondu" i kada je optužio pevačicu da peva na plejbek.

- Bili smo u restoranu u Francuskoj. Ona je ušla i ja sam joj poslao poruku. Bila je dirnuta. Izvinio sam se prvenstveno jer ono što sam rekao nije nikada trebalo da se pojavi u javnosti - objasnio je Elton Džon.

Njegov partner Dejvid Furniš takođe je uvredio pevačicu kada je rekao da voli njenu muziku, ali ne i filmove.

- Prihvatila je izvinjenje, a mi smo je častili večerom. To je gotovo. Bila je fantastična. Rekla je ''okej, hajde da nastavimo dalje"- rekao je Džon.

Podsetimo, pevačica je nedavno postala milijarderka i tako se priključila ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom

(Anastasija Čanović/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA