Pink proslavio početak nove ružičaste digitalne TV ere

Proslavljen početak rada TV kanala Pink 3 i uspešan početka projekta "Pink Paket", kojim ružičasta televizija najavljuje osvajanje Evrope

  • 7

U Klubu "Privrednik" svečano je proslavljen početak rada TV kanala Pink 3 i uspešan početka projekta "Pink Paket", kojim ružičasta televizija najavljuje osvajanje Evrope.

Među brojnim gostima koje je dočekao gazda Pinka Željko Mitrović našle su se brojne ličnosti iz javnog, političkog i estradnog života Srbije, koje su poželele balkanskom medijskom mogulu uspešno realizovanje novog projekta koji uključuje novih 20 besplatnih TV kanala.

Mitrović je istakao činjenicu da je kompanija Pink najveći provajder u Evropi i da su ponosni što su na neki način "monopolizovali" različite kategorije programa.

- To je ponuda koja podrazumeva odgovor na očekivanja svih građana Srbije, u to smo uložili osamnaestogodišnje iskustvo i poprilično nam je poznata populacija kojoj se obraćamo - kazao je vlasnik Pink imperije.

Ranije tokom dana direktor Pink internešnl kompanije Željko Mitrović potpisao je ugovore sa više kablovskih distributera za reemitovanje Pink paketa.

Između ostalog, potpisan je ugovor i sa Kablovsko-distributivnim sistemom PTT-a (KDS). Generalni direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić i Željko Mitrović potpisali su sporazum koji će, kako se navodi u saopštenju Pošte Srbije, na ovaj način će se podići kvalitet i povećati atraktivnost programske šeme PTT KDS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    30. april 2013 | 10:52

    Au bal vampira i kmetova...

  • jokica

    30. april 2013 | 09:58

    Kad bi se odrekli Grand seljane,i slicnih nebuloza,onda bi realno i mogli da konkurisu za najdominantniju TV.imperiju u Evropi.Bez toga,tesko da ce njihove aspiracije biti prihvacene na evropskom trzistu.Steta,potencijal je odlican,samo fali hrabrost da se krene u obrazovanje stanovnistva i uklanjanje primitivnih sadrzaja.

  • Jocko

    30. april 2013 | 00:09

    Siroko , siroko :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA