Mark Nofler večeras u "Areni" (VIDEO)

Na koncertu u "Kombank Areni", publika će, pored novog materijala, čuti i pesme "Dire Straits"-a kao što su "Sultans of Swing", "Money For Nothing", "Romeo and Juliet", "Walk of Life"

  • 0

Frontmen benda "Dire Straits", gitarista, autor i pevač Mark Nofler nastupiće večeras u "Kombank Areni". Nofler u Beograd dolazi iz Sofije sa svojim osmočlanim bendom.

Nastup u srpskoj prestonici biće mu četvrti u nizu na njegovoj evropskoj turneji povodom novog albuma "Privateering", koji je izdao "Universal Music".

Na koncertu u "Kombank Areni", publika će, pored novog materijala, čuti i pesme "Dire Straits"-a kao što su "Sultans of Swing", "Money For Nothing", "Romeo and Juliet", "Walk of Life". 

- Stare pesme ''Straits''-a su obeležile živote mnogih. Naravno, unosim neke promene u sviranju tu i tamo kako bih ih održao živim i smislenim i udaljio ih od kabaretskog izvođenja. Volim da sviram stare pesme. Napisao sam ih i ljudi vole da ih čuju, i to je to - rekao je Nofler.

Ulaznice se prodaju po cenama od 3.000, 3.400, 3.600, 3.800, 4.000 i 4.600 dinara.

Pogledajte kako je Mark Nofler izveo hit "Sultans Of Swing" na koncertu u Bukureštu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA