RADA: Mlade koleginice su ljubomorne na Milicu Pavlović i mene!

- Mlađe koleginice su nadmene. Osetila sam njihovu netrpeljivost, ali problem nije u meni, već u njima. Ne sprečavaju mene Ceca, Seka, Tanja Savić ili Slavica Ćukteraš da snimim hit ili imam nastup. Međutim, pojedine mlade koleginice misle da ja kočim njihovo napredovanje - rekla je pevačica

  • 7

Pevačica Rada Manojlović izjavila je da se ni sa kim sa estrade ne druži i tvrdi da su mlade koleginice ljubmorne na nju i Milicu Pavlović, piše "Informer". Naime, pevačica je sigurna da njena karijera ide uzlaznom putanjom i da je isti slučaj sa njenom mladom koleginicom Milicom, te su ostale pevačice ljubomorne na njih i sabotiraju ih.

- Starije koleginice me vole, ali problem su one mlađe i njihovi kompleksi. Nadmene su. Osetila sam njihovu netrpeljivost, ali problem nije u meni, već u njima. Ne sprečavaju mene Ceca, Seka, Tanja Savić ili Slavica Ćukteraš da snimim hit ili imam nastup. Međutim, pojedine mlade koleginice misle da ja kočim njihovo napredovanje. Sličan problem ima i Milica Pavlović i na nju su ljubomorne - tvrdi Rada, koja i dalje ne želi da priča o ljubavi, budući da je raskid sa kolegom Milanom i dalje svež. 

Kaže da je srećna i zadovoljna, ali i da udvarača uvek ima.

- Poklanjaju mi ruže i šampanjac. Nepristojnih ponuda nema. Mislim da bi mi pre ponudili brak nego neku nepristojnu ponudu. Sa mnom samo ozbiljno - kaže lepa pevačica.

(Anastasija Čanović/ "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA