Rani radovi srpskih folkera – Dragana Mirković (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike, svoju karijeru počela je 1984. godine, kada je objavila prvi album ''Imam dečka nemirnog''

  • 1

Opšte je poznato da srpski folkeri kao zmija noge kriju stare snimke svojih prvih nastupa i pojavljivanja u medijima! Međutim, u 21. veku, u eri Interneta, vrlo teško je takve “uratke” sačuvati od znatiželjnika i svih onih koji su skloni tome da od takvih videa naprave javnu sprdnju i podrugivanje.

Telegraf.rs nastavlja da otkriva kako su na početku karijere pevali Ceca “Zanovetak” Ražnatović, Indira “Proždrnuće” Radić, Dragana “Nije Lejdi Gaga” Mirković, ali i Jeca, Dara, Seka, Super Sneki i još neki!

 

2. DRAGANA GAGA MIRKOVIĆ - UTEŠI ME TUŽNA SAM (Spot snimljen u Beogradu u produkciji ''Diskos'')

Dragana je rođena je 18. januara 1968. u selu Kasidol, u blizini Požarevca.

Kao devojka učestovala je u mnogobrojnim lokalnim takmičenjima, čime je privukla pažnju važnih ljudi iz ''Diskosa'', koji su joj ponudili da snimi ploču. Njen prvi album ''Imam dečka nemirnog'' prodat je u 160.000 primeraka, a pevačica je dobila nadimak ''Luče iz Kasidola''.

Jedan od svojih prvih spotova Dragana je snimila sa samo 16 godina. Pogledajte kako je to izgledalo:

(Mladen Mitrić/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARIJA

    3. maj 2012 | 18:06

    Sta tu ima ruzno...ona je bas slatka mlada a sto se tice garderobe u to vreme se to nosilo doduse malo je preterala sarena kosulja,sareni prsluk ali svi znamo da joj oblacenje nikad nije bila jaca strana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA