Mark Nofler ponovo oduševio, izostali najveći hitovi (FOTO)

Frontmen nekadašnjeg britanskog sastava "Dire Staits" pokazao je fenomelno muzičko umeće pred beogradskom publikom. Među 16 odviranih pesama nisu se našli hitovi poput "Sultans of Swing", "Brother of Arms", "Walk of Life", "Money For Nothing" i ostalih, što je pomalo razočaralo fanove

  • 0

Posle pet godina, čuveni britanski muzičar Mark Nofler ponovo je nastupio u Beogradu i svojom odličnom svirkom oduševio prisutne u "Kombank areni". Pred poprilično ispunjenom "Arenom", frontmen nekadašnjeg poznatog sastava "Dire Straits" je zajedno sa svojim bendom odsvirao 16 pesama sa svog repertoara, među kojima, nažalost, nije bilo legendarnih hitova poput "Sultans of Swing", "Brother of Arms", "Walk of Life", "Money For Nothing" i ostalih.

Ceo muzički događaj trajao je oko dva sata.

Čim se pojavio, Nofler se "bacio" na posao". Ređale su se pesme "What Is This",  "Corned Beef City", "I Used to Could" i "You Two Crows", a publika je svaku od navedenih pesama nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama

- Drago nam je što smo ponovo u Beogradu. Lepo se provodimo večeras. Sviraćemo dok god budemo mogli - rekao je Nofler prisutnoj publici, koja je odreagovala sa oduševljenjem.

Potom su usledile numere "Privateering", "Father and Son", "Hill Farmer's Blues", da bi pravu histeriju kod fanova izazvao hit "Dire Straits"-a "Romeo and Julliete".

Da se zna kakav je majstor gitare, Mark je pokazao izvodeći pesme "Song By Sonny Liston", "Done With Bonaparte", "Miss You Blues", "Marbletown", "Speedway to Nazareth", kao i još jednu pesmu od "Dire Straits"-a "Telegraph Road".

Nakon odvisarane poslednje navedene numere, bend se sa Markom Noflerom povukao, a publika ih je dozivala na bis. Na veliku radost, ovih osmoro muzičara se vratilo na scenu, gde su potom izveli numere "So Far Away" ( pesma "Dire Straits"-a, prim. aut) i "Our Shangri-La", s kojom se i završio koncert.

Nofler i bend su ponovo pozdravili publiku, koja je želela novi bis, ali je on ovog puta izostao.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Marka Noflera u beogradskoj "Kombank areni"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA