IZBAČENA MAJA NIKOLIĆ: Tope, navijam za tebe, Vendi, ti si carica!

Pevačica je glasovima publike elimisana iz rijalitija "Veliki Brat" i ostala bez mogućnosti da se bori za nagradu od 50.000 evra."Ostaću u dobrim odnosima sa Topom, Anetom, Vendi, a ići ću i na nastupe Maje Volk", rekla je Maja posle izlaska iz kuće

  • 9

Maja Nikolić osmi je takmičar koji je napustio rijaliti šou-program "Veliki brat" i tako ostala bez mogućnosti da se bori za nagradu vrednu 50.000 evra. Da podsetimo, uz pevačicu nominovane su bile  starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić.

- Stojim iza svega što sam uradila. Ostaću u dobrim odnosima sa Topom, Anetom, Vendi, a ići ću i na nastupe Maje Volk - rekla je Maja Nikolić, koja je kayala da posti ne zato što misli da je bolja, već zato što smatra da je gora od drugih, i da se tako oseća čistijom.

Pevačica je dobila priliku da pozdravi ukućane, a ona su obratila upravo Topu, Aneti i Vendi.

- Tope, navijam za tebe!  Aneta, drži se, Vendi carice, pozdrav i za Maju Volk - rekla je Maja, koja je naglasila da Željko i Slavko nisu njeni tipovi muškaraca.

Ovo je bilo poslednje izbacivanje putem nominacija, pošto se od ovog trenutka glasa za pobednika pete sezone ovog serijala. Polufinalne večeri biće organizovane u petak i subotu, a veliko finale je zakazano za ponedeljak uveče u 21 čas.

Šou je počeo tako što je Marijana Mićić saopštila ukućanima da su osvojili žurku, pošto su ostvarili dovoljno pregleda na Jutjubu za njihovo izvođenje hita "Harlem Shake". Osim toga, takmičari su dobili i još jednu žurku na poklon.

Voditeljka je pitala nomivane Soraju i Maju Nikolić od kada vlada netrpeljivost između njih.

- Uvredila me je dva puta u kvizu. Animozitet prema meni vlada već dve nedelje i Soraja je ljubomorna što sam talentovanija za pevanje od nje - rekla je Nikolićeva.

Svoju stranu priče ispričala je i Vučelićeva.

- Ne postoji animozitet ni prema Maji, niti prema bilo kom drugom ukućaninu. Maja Nikolić divno peva i nema razloga da bude ljuta - rekla je starleta voditeljki Marijini.

Posle toga, ukućanima je prikazana njihova verzija numere "Harlem Shake", gde su među glavnim akterima bili Željko i Maja Volk. Blizanac, koji je "napastvovao" voditeljku, pravdao se da nije znao ko se nalazio u kostimu, dok je Maja Volk objasnila da je to bilo jedno "neugodno" iskustvo.

Pogledajte kako su ukućani VIP izdanja "Velikog Brata" izveli "Harlem Shake"

Nakon razgovora sa ukućanima, prikazano je šta se tokom jučerašnjeg dana dešavalo u kući "Velikog Brata". Maja Nikolić je u ispovedaonici rekla da je zaboravila incident sa Sorajom i  da smatra da je starleta gorda. Osim toga, emitovan je i zadatak sa kutijama, gde je, kao što je poznato, pobedila Vučelićeva, a drugoplasirani je bio Željko.

Marijana je zatim ponovo uključila u kuću "Velikog Brata", gde je pitala ukućane o odnosu Maje Volk i Dragutina Topića. Profesorka i nekadašnji atletičar rekli su da su ih pogodili tračevi o njima. Top je naveo da mu je drago što je upoznao Maju Volk i da je ona sjajna žena.

Specijalan gost ovog izbacivanja bio je bivši ukućanin Uroš Ćertić. Kaskader je prokomentarisao sve tri nominovane takmičarke i rekao da navija za Soraju. Uroš je opravdao starletin potez, kada je ona "malo jače" udarila Maju Nikolić pitom u lice, prilikom javnih nominacija. Ćertić je dobio priliku da kaže Soraji da Sindi i on navijaju za nju i da je vole, što je oduševilo Vučelićevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    3. maj 2013 | 00:28

    Jeeeej! Jak je vjernik,nema sta.Nek povede svoje drugarice i ljigavca Topića!

  • lipa

    3. maj 2013 | 00:19

    Nek je ispala vernica koja pokazuje gole grudi... BEDNICAA

  • zoran

    3. maj 2013 | 13:07

    Sve sve ali opet ovaj jadan i ogranicen Uros....nemojte ga vise zvati i davati mu na značaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA