MARINA PERAZIĆ: Top pobeđuje, programska politika VB-a je predvidiva

"Smeta mi što se skoro od početka zna da je pobeda rezervisana za Topa. Nemam ama baš ništa protiv čoveka, ali ovu "medalju" će definitivno zaraditi na osnovu minulog rada jer ovu igru igra defanzivno", napisala je pevačica na Fejsbuku

  • 4

Marina Perazić prokomentarisala je rijaliti "Veliki Brat", koji će se u ponedeljak uveče i zvanično završiti. Poznata pevačica smatra da je od početka pobeda rezervisana za Dragutina Topića.

- Moram da priznam da u večernjim satima s prijateljima gledam "Velikog Brata" i da se odlično zabavljamo. Programska politika "Velikog Brata" je do sada bila dosta predvidiva. Smeta me što se skoro od početka zna da je pobeda rezervisana za Topa. Nemam ama baš ništa protiv čoveka, ali ovu "medalju" će definitivno zaraditi na osnovu minulog rada jer ovu igru igra defanzivno. Sudim na osnovu onog što se nama prikazuje, iako su noćas nakon dnevnika spomenuti neki njegovi prilično nezgodni ispadi!?!? Bojim se da će iskrene izjave koštati neke učesnike prevremenog izbacivanja pa mi je malo žao!!! Poistovetila sam se s njima jer sam i ja ispala kad sam izvalila da budući "pobednik" nije baš tako savršen!!! - napisala je Marina na svom Fejsbuk nalogu.

Večeras, kao i sutra biće održana polufinalna izbacivanja iz kuće Velikog Brata, dok je veliko finale zakazano za ponedeljak u 21 čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    3. maj 2013 | 15:34

    Žarko i Milić do pobjedite.Kakav Top i Maja V.Smaraju!!!!

  • ona

    3. maj 2013 | 15:27

    Top i treba da pobedi. Ko su bre ova braca? Ko ke ova Aneta?? Uzas!

  • vukašin

    3. maj 2013 | 15:17

    Jel to ova što je došla u Novi Sad da pravi sranja? Što neide u Rijeku pa tamo nek pravi cirkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA