IZBAČENI MILIĆ: Ava je divna osoba, jednog blizanca vidim kao pobednika! (FOTO)

- Evo govorim u ime svih, najviše nam nedostaje osoba koja je za nedelju dana doživela takvo pročišćenje, nešto neverovatno, potpuno druga osoba je isplivala, a to je Maja Nikolić- rekla je Vendi tokom večeri

  • 8

U prvoj polufinalnoj večeri petog serijala VIP "Veliki Brat" kuću je napustio Milić Vukašinović. U kući je bilo devetoro finalista i nakon veoma neizvesnog glasanja, publika je odlučila da rokera pošalje napolje. Maja Volk, Soraja i Vendi bile su vrlo blizu izbacivanja. 

Maja je rekla da je velika moć adaptacije zajednička svim polufinalistima. Marijana Mićić je pitala Maju Volk odakle joj haljina, na šta je voditeljka iznenadila prisutne svojim odgovorom.

- Ova haljina na meni je od Maje Nikolić, koja je dala Vendi, a ona je dala meni. I evo sada javno želim da saopštim da Maji opraštam sve leteće tanjire u zamenu za ovu haljinu.

Soraja, Vendi, Žarko, Željko, Aneta, Milić, Maja, Ava i Top večeras i sutra se bore za ulazak u finale. Svi su nominovani i publika glasa za svoje favorite.

Pregled jučerašnjeg dana počeo je svađom između Maje Volk i Žarka i izjavom Ave Karabatić da u kući prolaze samo dvolični ljudi.

- Što si dvoličniji, to ćeš bolje proći. U kući ima mnogo prilepaka, pre svega Aneta i Vendi. Najbolja osoba sam naravno ja i pored mene je bio Boban. Ne mogu da kažem ko je najgora jer nemam ni sa kim tako blisku komunikaciju- zaključila je starleta.

Žarko se žalio Soraji da ga je Maja Volk napala, a na to ga je starleta pitala šta Maja onda radi sa svojih 70 godina u rijalitiju. Nakon toga, Maja se izvinila Žarku, rekavši da ga gleda kao sina i da ga grdi kao i što to čini njegova majka.

Ava je na pitanje Marijane šta je najlepše što joj se dogodilo u kući, rekla da je to ljubavna priča sa Željkom, dok je blizanac rekao da je njemu sve vreme super.

Vendi je rekla da joj u kući najviše nedostaje Maja Nikolić.

- Evo govorim u ime svih, najviše nam nedostaje osoba koja je za nedelju dana doživela takvo pročišćenje, nešto neverovatno, potpuno druga osoba je isplivala, a to je Maja Nikolić.

U nastavku pregleda dana, Top je pričao o svojoj tužnoj sudbini, jer je izgubio biološkog oca, ali i osobu koju je smatrao za svoj najveći oslonac i koji je bio zadužen za njegovu karijeru, kum i prijatelj Mika, koji mu je bio kao drugi otac. 

Nakon što je Maja Nikolić izašla iz kuće, Žarko, Željko i Soraja su slavili na sav glas, a Žarko je poručio gledaocima da ih ljubi u zadnjice sve.

- Joj ja sam toliko srećan, ne mogu da vam opišem, hvala svima zaista koji nisu glasali za Maju, ljubim vas u guze, u noge, klanjam vam se, imate moje poštovanje- rekao je u ispovedaonici mirniji blizanac i dodao da je očekivao da će ispasti Soraja.

"Veliki Brat" objavio je ukućanima da su uspešno obavili zadatak sa njihovom verzijom "Harlem šejka" i da će dobiti pidžama parti. Najveseliji su bili Milić, Ava i Vendi... Podsetimo, Milić i Vendi su se nedavno pomirili nakon što je roker udario pevačicu vratima i vikao na nju

U preseku glasova Vendi je ostala sigurna i tako ima priliku da se bori za nagradu. Žarko je takođe ostao u rijalitiju i neće večeras napustiti kuću. Starleta Ava je imala naklonost publike, a Top je ostao da stoji. Soraja i Maja Volk su sele, a Aneta im se pridružila. Željko, Milić i Top su ostali da stoje. 

Na pitanje Marijane ko bi voleo od njih da izađe, Top je digao ruku, ali voditeljka je rekla da mu neće ispuniti želju, te je Top seo. Milić Vukašinović napustio je kuću!

- Nije uspeh doći do finala, već pobediti- bio je prvi komentar Milića po izlasku.

Na pitanje Marijane šta misli o Avi, on kaže da mu je zaista draga.

- Ava je moja štićenica bila, ona je jedna divna osoba i potpuno za ovaj rijaliti. Iskreno se zaljubila i o njoj mislim sve najbolje. Kao favorita vidim jednog od braće iz Francuske.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA