IZBAČENA VENDI U ŠOKU: Navijam za Topa i Anetu! (FOTO)

Prvi ukućanin koji je napustio kuću je Maja Volk, a za njom je izbačena Vendi.U rijalitiju su ostali Soraja, Žarko, Željko, Aneta, Top i Ava i oni će se u ponedeljak boriti za nagradu od 50.000 evra

  • 4

Nakon što je Milić juče napustio kuću "Velikog Brata", večeras je počelo drugo polufinalno veće, te će dvoje od osam preostalih ukućana napustiti kuću. Ukućani koji su ostali su Soraja, Žarko, Željko, Maja Volk, Aneta, Vendi, Top i Ava.

Voditeljka Marijana Mićić pozvala je Makedonku Snežanu, koja se publici obratila na makedonskom i zamolila ih da glasaju za Anetu, a pored nje, njihov favorit je Maja Volk, iako je isprva bila Soraja, ali pošto nije znala gde je Prilep, odustali su.

Aneta trenutno ima 9 odsto glasova publike, Željko takođe, a Maja Volk 10.5 odsto.

Voditeljka je pitala Soraju zašto ne zna gde je Prilep, na šta je ona rekla da zna, ali nije razumela pitanje, te je na zahtev Makedonke pozdravila narod u Makedoniji.

Marijana je pitala ukućanke gde su im muškarci, na šta one nisu znale da odgovore. U tom trenutku usledilo je iznenađenje! Žarko, Željko i Top su izašli i izveli striptiz uz pesmu "It's Raining man".

Žene su bile odušvljene i zgranute u isto vreme, a muškarci su se odmah "latili posla". Igrali su oko ukućanki, a Željko je skinuo gaće i ostao u tangama ispred Vendi!

Polufinale se nastavilo pregledom jučerašnjeg dana, kada je "Brat" ukućane probudio Vendinom pesmom "Uljez". Vendi je odmah otišla u kupatilo i tuširala se, a tako priuštila zadovoljstvo gledaocima pokazavši im svoje grudi.

Napravljen je prvi presek glasova i sada će ispasti prvi ukućanin. Vendi je ostala da stoji, ali zato je Soraja sela. Ava se pridružila Vendi, kao i Top. Žarko i Aneta su seli jer im je publika bila naklonjena. Željko se pridružio bratu, a kuću je napustila Maja Volk, koja je rekla da je bilo očekivano!

- Fenomenalno je biti napolju posle šest nedelja. Deca su mi bila najveća snaga. Ja sam jutros znala da ću ispasti čim nije bilo voća- bio je prvi Majin komentar, a voditeljka se zaplakala jer je očekivala da vidi decu. Marijana je objasnila da je Vendi posolila hranu po tajnom zadatku, a Maja joj je oprostila.

Posle narednog preseka glasova, najmanje naklonosti publike ima Soraja sa 11 odsto glasova, Vendi je sledi sa 11.5 odsto, dok Top ima 12.5.

- Ja sam sve vreme gledala svoj neekranizovani roman. Sve je bilo jako ubrzano, to je kao da gledate 12 filmova, a uveče se ne sećate ničega. Meni je dosadno bilo kada su veštačke stvari u pitanju, ali kada smo imali zadatke, bilo je najbolje. Kao na primer Sulejman - rekla je Maja i dodala da će održavati kontakt sa Vendi i Žarkom i Željkom jer imaju veliki potencijal.

Nakon razgovora sa Majom, gledaoci su videli "opasnu zonu" u kojoj Aneta, Vendi i Soraja imaju po 12 odsto glasova publike, te će nijanse odlučiti ko će za petnaest minuta ponovo biti izbačen.

Gledaoci trenutno uživaju u prizoru Soraje kao "mis mokre majice". U "opasnoj zoni" sada se nalaze Aneta, Žarko i Željko sa po 12.5 odsto glasova publike.

Vendi, Žarko i Željko su ostali da stoje, a Vendi je napustila kuću "Velikog Brata"!

- Ja sam bila u šoku, ali sam kao leopard, uvek sam u pripravnosti. Iskreno, nisam očekivala da izađem večeras. Jako važna stvar je Maja Nikolić, koju sam uspela da preobratim. Kada čovek ima moć u sebi, može sve. Ava se nije zvanično pokajala,  jer joj to nije u strategijskom planu. Prećutno smo napravile primirje - bio je prvi komentar Vendi nakon izbacivanja.

Makedonska voditeljka Snežana pitala je Vendi šta je "moralni degenerik", a Vendi je rekla da je to bila Maja. Takođe, dodala je da se odlično slaže sa Anetom, jer je Makedonka videla sebe u njoj.

- Moj ugao gledanja je očigledno veoma tup, dok neki gledaju pod oštrim. Sada ne vidim moralne degenerike. Top ili Aneta će biti pobednici.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA